sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Reissutuomisia

Kaikennäköistä on taas viime aikoihin mahtunut ja kiirettä pitänyt. Tällä viikolla kotiuduin Itävällan sekä Saksan reissulta; hieno reissu oli. Innsbruck Alppeineen ja kauniine rakennuksineen ihastutti ja Saksassakin tuli nähtyä taas kaikenmoista ja K:n perhettäkin tavattua ensimmäistä kertaa. Kovasti odotan jo uutta reissua.

Hieman shokissa kotiuduin tosin, nimittäin lähtöpäivänä sain kuulla varmaan jo kaikkien muidenkin korviin kuuluneet uutiset ison ketjun ja samalla minun työpaikkani konkurssihakemuksesta joka nyt sitten jo vahvistettiinkin... Eli hieman haasteita edessä työpaikan menettämisen myötä, mutta eiköhän niistä eteenpäin selvitä.

Saksasta arvatenkin kynsihöperön matkaan tarttui Catricen glitterlakan lisäksi super edullisia Essencen lakkoja... Mustaa, pinkkiä, pikakuivattavaa sekä pimeässä hohtavaa päällyslakkaa ja pari hilelakkaa.Anoppiseltani kotiin lähteissä sain myös matkaani mm. Darphinin (Estée Lauder) voiteen. Tuoksu on pehmeä, joskin jokseenkin hieman persoonaton, mutta voide käytössä osoittautui erinomaiseksi. Erittäin passeli tuote kaltaiselleni talvikuivalle iholle.


Ja mitäpä Mercedes Benz -museosta löytyikään.. Olishan se veikeää jos laatikossa komeilisi Mercedes -lakat... jäivät kuitenkin kotiuttamatta.EDIT: BLOGI ON TAUOLLA

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...