perjantai 8. maaliskuuta 2013

Taas uutta MiMaxilta

Tosiaan eilen tuli MiMaxilta taas pieni toimitus...


Huomasin että kaikki kynsilakanpoistolaput olivat loppuneet ja pakkohan niitä oli saada äkkiä (tottahan toki piti klikkailla muutakin ostoskoriin). Olen siis aivan addiktoitunut noihin poistolappuihin, ovat nopeita ja näppäriä ja hyviä matkallakin mukana. Toki glitterlakkojen poistoon eivät oikein sovellu kunnolla, mutta peruslakkojen kanssa käytän lähestulkoon aina poistolappuja. Ja ao. MiMaxilta tilattujen lappujen tuoksu on ihana. 

Laput löytyvät täältä.

Ja kuten sanottu ja kuvastakin nähty, tetysti sieltä tarttui mukaan sitten vähän muutakin...

Haikailin uuden korallin värisen lakan perään, ja kun tämä China Glazen hieman shimmerinen korallinsävyinen lakka osui silmään, en kahta kertaa miettinyt ostanko vai en. Todella ihana! Korallin sävyyn olen muutakin hurahtanut oikein kunnolla, niin joissain vaatteissa ja asusteissa kuin lakoissakin. Lakka on siis Avant Garden -kokoelman sävy Mimosa's before mani's.

MiMaxilta lakka löytyy täältä.

Ja vielä jotain pientä..


 Konadin sporttinen laatta m49.3 millisiä hopeaniittejä joita löytyy myös kullan värisinä. Jotenkin nämä hopean väriset on...sanoisinko että..."rockimmat".Niitit löytyy täältä.


Ja 2,5mm sekoituskuulia kynsilakoille.
Tänään tippui taas iso kasa postiluukusta kaikkea kynsikivaa... ihmettelinkin postinjakajalle että miten selvisi kaikkien kanssa ovelleni. ;D
 

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia,itekki tykkään kynsilakanpoistolapuista ,sellaset lakkaukset joihin käy.Muutamia eri merkkejä oon käyttäny

Maryah kirjoitti...

eekku:
Joo kaiken kanssahan ne ei oikein toimi kyllä :( mutta peruslakkauksien kans oikein passelit. Ja reissussa tosi hyviä tosiaan kun ei tarvi kuletella pulloa mukana (ja pelätä että falskaa) ja etenkin semmoselle joka lentelee niin on näppärä ku menee käsimatkatavarassa. :)

Mulla kanssa ollut muitakin merkkejä käytössä...nekin pääsi loppumaan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...