lauantai 7. toukokuuta 2011

Geelausta ja glitteröintiä


Eilen tekaisin siis uudet geelikynnet, ja nyt ihan puhtaasti pelkällä geelillä ilman tippejä. Käytössä olivat JT-Cosmeticsilta primer geeli, kirkas muotoilugeeli sekä päällysgeeli. Geelit toimivat hyvin, katsotaan nyt kuinka kauan kestävät. Ainoa miinus muotoilugeelissä oli sen juoksevuus, joka haastaa geelijatkojen teon. Parasta onkin tehdä pari kynttä kerrallaan jotta geeli ei ehdi valua.

Peruspohjatöiden (kynsinauhat, viilaus, puhdistus) jälkeen kynsille tuli siis primer, jonka jälkeen primer geeli. Primergeelin laiton jälkeen astuivat kehiin muotit, jonka jälkeen varsinainen kynsien rakentaminen alkoi. Riittävän rakentelun jälkeen viilasin kynnet muotoonsa sekä puhdistin ne, ja päälle pääsi sealing geeli eli päällysgeeli jota käytetään valmiin kynnen päälle, eikä siitä jää puhdistettavaa tahmaa.

Puhdistuksessa käytössä on Cesarsin cleanser, joka desinfioi kynnet ja poistaa geelitahmat ja puhdistaa välineet. Pullo maksaa n.17€, mutta on todella riittoisa (500ml) ja ennenkaikkea HYVÄ! Aiemmin on käytössä ollut Sinaa ja Rion ainetta. Rion aine oli hyvää, Sinan taas tuoksui ihanalle, mutta teho ei ollut kummoinen.

Cesars Secrets cleanser 500ml. 17,10 €

Näissä kynsissä muoteista päädyin loppupeleistä kuitenkin käyttämään vain uudelleen käytettäviä muotteja heti kun toiseen käteen kestoilla olin kynnet tehnyt. Kestomuotit tuntuivat huomattavasti helpommilta kuin tarrat, ja sopivat ehkä paremmin omiin sormiini. Kätöseni eivät ole ne siroimmat (en väittäisi kuitenkaan työmiehen käsiksikään), joten kynteni eivät ole myöskään ne kapeimmat (syvyyttä myös löytyy, mikä on ehdoton plussa, lyhyinäkään kynnet eivät näytä ihan tyngiltä eivätkä sormet makkaroilta (nakeilta ehkä kyllä)). Lisäksi omat kynteni ovat ohuet (luonnostaan aina olleet) ja peukaloissa hankalammat. Kestomuotteja voi säätää vapaasti ja ne sopivat kuin nyrkki silmään omiin kynsiini ja jäävät siis ehdottomasti suosiooni!  Kestomuotteja saa todella edullisesti MiMaxilta.

Geelikynsien ollessa valmiit dippasin kärjet kirkkaan lakan kera glitter dusteihin, jokainen kynsi omaan väriinsä. Toisessa kädessä hopeasta pinkin kautta punaiseen, toisessa kädessä sinisestä vihreän kautta kultaan. Eli hieman moniväriset, mutta kuitenkin edes jossain määrin loogiset. Glitterin reunan rajasin strasseilla, jokainen glitter dust sai oman värisensä strassit.

Strassit Mimaxilta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva:D mäki haluisin joskus tehä ite geelikynnet:):)

Jennni kirjoitti...

Aivan ihanat nuo kynnet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...