keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Gingerhead

Eilen vaihtui tukan väri, aika radikaalisti. Pitkään väri on ollut joko tummahkon ruskea tai hieman punertava ja välillä raidoitettu. Eilen päätin tehdä vaalennuksen ja vaihtaa hieman vaaleampaan sävyyn.

Viimeksi hiuksiani olen vaalentanut vuonna nakki ja makkara, eli joskus 19-20 vuoden ikäsenä. Tulen varmasti myöhemmin taas värjäilemään tukan tummemmaksi, niin kovasti se tuntuu omalta. Blondiksi en ikinä varmasti laittaisi. Punainen olisi himotuslistalla ja lila, noin väliaikaisiksi väreiksi. Joskuspa tuo tukka onkin ollut punainen ihan sanan kirjaimellisessä merkityksessä, hui.

Nyt käytin vaalennuksessa Schwarzkopfin Blonde L1+:sta ja varsinaisen värin sain Lorealin 7.43:lla (tummanvaalea kuparikulta). Vaalennusaine yllätti positiivisesti (tuota en siis ole ennen käyttänyt), hiukset vaalenivat koko pituudelta hyvin ja tasaisesti (2 pakettia pitkään mutta ohueen tukkaan ja aloitin vaalentamisen latvoista etteivät jäisi tummemmiksi) eikä tukka ollut vaalennuksen jäljiltä mitenkään erityisen rääkätyn oloinen.

Nyt siis värinä on vaaleahko kupari. Hieman Marcia Crossin tyyliin (näky toki ei ole ihan noin tyrmäävä) :

Kuvat täältä, täältä ja täältä.

Veikkaan että tukan väri muuttuu ensi kuussa, toki hieman alkaa tuntua että viihdynkin tässä värissä yllättävän hyvin. Hassulta vain tuntuu katsoa alaspäin/sivuille, kun tuntuu että on jonkun ihan muun tukka lepää harteilla kuin oma; tämän värinen se ei ole ikinä ollut ja ennen värin muutosta kun peiliin katsoin, sieltä näkyi tummahko punertava tukka. Tykkään silti ihan hirmuisesti.

2 kommenttia:

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Vau, radikaali veto! Itsehän olen melko arka nykyisin värjäilyn kanssa, kun taas nuorempana kokeilin milloin mustaa ja vaaleaa. :)

Maryah kirjoitti...

Kaisa:
Vähänhän tuommoinen muutos aina jännittää, että miten onnistuu ja miten sopii. Ammattilaisia tässä kun ei kuitenkaan olla (itse siis). :) Neutraalit on aina helpompia (ja suurimmalle osalle parhaiten sopiikin) ja semmoinen mihin on tottunut tai minkä kokee omakseen (kuten itselläni tuo tummanruskea tai tumma punaruskea ja sellaiseen varmasti taas jossain vaiheessa palaan).

Nyt on jotenkin itsellä vain ollut pari kuukautta sellainen olo että pitkästä aikaa olisi kiva repäistä ihan toisennäköiseksi tukka. :) Toki jos radikaalisti väriä vaihtaa, siinä menee helposti meikit ja vaatteetkin hieman "vaihtoon".

Kiva kun kommentoit! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...