sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Esittelyssä uv-uuni

Sain eilisten kynsikokeilujen (kaikenlaista tuli läträttyä) ansiosta, tai lähinnä kynsilakkakäryjen ansiosta entistä pahemman päänsäryn, joten ajattelin pidättäytyä noista servetti- ja sanomalehtitouhuista vielä tänään. Huolsin kuitenkin geelikynteni (onneksi uv-geelit eivät haise millekään) ja samalla ajattelin että voisin esitellä käyttämäni uv-uunin.

Hankin uunin reilu vuosi sitten, ja se on pelittänyt täydellisesti. Tilasin Rio:n uv-geelikynsien aloituspaketin Ellokselta netin kautta (ei taida postimyynnin kautta tuota edes saada tilattua?). Hintaa paketille tuli 149€, mutta halusin kerralla tehokkaamman uunin ja tarvikkeet. Rio:n sivuilla kerrotaan Rion tuotteiden jälleenmyyjiä olevan myös Stockmann, Hobbyhall, NetAnttila ja Verkkokauppa.com. Ellosta ei mainita, mutta sieltä niitä saa (myös muita Rio:n paketteja), ja löysipä ystäväni juuri tovi sitten toisen Rio:n paketin Prismasta. Netin kautta katsastelin ja löytyypä näemmä tuota minunkin settiäni Prismoista.

Kyseessä on siis tällainen paketti jonka tilasin:

Kuva on lainattu Elloksen sivuilta.
Ihan kaikki ei kuvassa kunnolla näy, ja hieman erinäköiset pullot olivat,
mutta muutoin kokonaisuudessaan samanlainen setti. Mukana tulivat myös
ohjeet, sekä kuvassakin vilahtava opas-dvd.

Uuni on nelilamppuinen, eli neljä kappaletta 9W lamppuja, joten kokonaisuudessaan uuni on 36wattinen. 36wattisen uunin kanssa kynsien kovettelu on nopeampaa ja varmempaa kuin pienempitehoisten.

Kokoa tällä Rio:n uunilla on 28x21x11cm.
Uuniin mahtuu sopivasti koko käsi.

Alusta on irroitettava, joten sen siistinä pitäminen on helppoa,
vieläpä erityisesti jos uv-geelauksia tehdään jalkoihin.

Sisäpinta uv-uunissa on joka puolelta peilaava.

4 x 9w = 36w

Ensimmäisen kuvan nappuloista napsautellaan valo päälle sekä valitaan aika minuutteina.
Toisessa kuvassa olevasta nappulasta (uunin takaosassa) voidaan valita uv-valojen
palaminen joko jatkuvasti tai ajastimella
, jonka säätö tapahtuu uunin päällä
olevista em. nappuloista.

Uuni on siis kaikin puolin toiminut täysin moitteettomasti, ja oli kyllä oikea sijoituskohde niille rahoille.

Muuten erityisen kehuttavia ovat Rion paketissa olleet tipit ja puhdistus/viimeistelyaine. Muutoinkin koko paketti oli laadukkaan tuntuinen ja  toiminut on täysin moitteettomasti.

Lauralla ja Janitalla, jotka taannoin hurahtivat geelikynsien tekoon kanssa (allekirjoittaneella ehkä saattaa olla osansa kynsihuuman tartuttamiseen), on kanssa käytössään myös Rio:n uunit. Laura hankki yhtälailla Elloksen kautta tämän uuninsa 9w lampulla, joka ei teholtaan yllä 36wattisen tasolle, mutta kuulema toimii varsin mallikkaasti.. Harkinnassa kuulema on isompi, jos käyttö lisääntyy... Lauralla kuitenkin tuntuu noita innokkaita "asiakasehdokkaita" olevan. :) Kurkatkaapa Lauran blogia täältä. Janitalla käytössään on Rio:n paketti, jonka löysi Primasta. 15w uuni yhdellä lampulla kuulema ja toiminut on hyvin.

Kaikin puolin Rio:n tuotteet vaikuttavat siis hyviltä.

Jättäkäähän muuten tänne eksyneet ihmeessä kommentteja.. Teitä kuitenkin laskurin mukaan näyttää täällä käyvän ihan kivasti näin alkuunsa (laskuri ei laske omia käyntejäni, olen sen estänyt). Kiva olisi kuulla teidän ajatuksianne, kokemuksianne, mielipiteitänne, postaustoivomuksianne... :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos blogin mainostuksesta! kiva postaus muutenkin. täytyy kyl ankarasti miettiä tehokkaampaa uunia. ehkä sitten tulevaisuudessa! :D

Laura kirjoitti...

Kiitos vinkistä, olen miettinyt, millainen aloituspaketti olisi hyvä geelikynsiä varten hommata ja tämä vaikutti ihan lupaavalta :)
Oletko kokeillut tehdä näillä geeleillä kynsiä muotin avulla vai pelkästään erillisillä tipeillä? Olen vielä ihan uuno näiden kanssa mutta kiinnostus on kova :P

Maryah kirjoitti...

Tykkäsin geeleistä tosi paljon, mutta en ennättänyt niillä kokeilla pelkkien geelikynsien tekoa muoteilla.

Tilasin JT-Cosmeticsilta myöhemmin geelejä joita olen käyttänyt myös muottien kanssa tehtäviin geelikynsiin ja hyvin toimi. Nämä JT-Cosmeticsin geelit tuntuvat olevan joustavampia kuin Rio:n...

Harmittaa etten ehtinyt kokeilla Rion geelejä muottien kanssa.. sen verta kyllä ehkä saattaisi tuolta kirkasta geeliä löytyä, että voisin testata (kunhan nämä nykyiset tipit kynsistäni poistan).

Mutta hyvä setti on tuo Rion setti, ja tyytyväinen olen että kunnon uv-uuni tuli heti alkuunsa hankittua.

Anonyymi kirjoitti...

mulla on toi sama uuni kun lauralla eikä geeli kuivu millään? :(

Maryah kirjoitti...

Voi eih. :( Tosi harmi.

Eihän uuni/putket ole vanhat?

Eihän geelikerrokset ole liian paksuja?

Kovetatko riittävän pitkään kyseiselle geelille (jotkut vaativat pisemmän, jotkut lyhyemmän ajan)?

Tiesithän ennenkaikkea, että geelikynnen pintaan kuuluu jäädä tahma, joka poistetaan vasta kun viimeinen geelikerros on tehty?

Bloh kirjoitti...

sama setti minullakin, toimii oikein hyvin :) ja ihanat ohjeet oli, heti tajusi vasta-alkajakin homman!

en suosittele! kirjoitti...

itse ostin samaisen paketin viime vuonna ja Rion laatu on huono!

Olen tehnyt monia kynsiä niin itselleni kuin ystävillenikin ja kaikilla kynnet ovat irronneet viikon sisällä.

Muutenkin koko setti on ihan susi tavaraa!
Geeli ei kovetu uunissa vaan jää tahmeaksi ja jos on glitter kynnet, täytyy varovasti pyyhkiä päältä ettei glitter lähde leviämään.

En suosittele tätä pakettia kenellekkään.
Ainoa hyvä asia tässä on uuni, muuten tuotteet onkin ihan halpahalli kamaa.

Kannattaa ostaa kerralla hieman kalliimmat ja laadukkaammat tuotteet!

Maryah kirjoitti...

Hei "en suosittele!"...

Harmi kuulla että sinulla on huonoja kokemuksia Rion tuotteista. Liekö osunut huono tuote kohdallesi, vaiko mikä..

Itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa Riosta (enkä ole muiltakaan haukkuja kuullut) vaikkakin parempia geelimerkkejä löytyy. Itselläni kynnet pysyivät loistavasti ja pysyivät myös yhtä tapausta lukuunottamatta muilla.

"Geeli ei kovetu uunissa vaan jää tahmeaksi ja jos on glitter kynnet, täytyy varovasti pyyhkiä päältä ettei glitter lähde leviämään."
Geelin pintahan jää aina tahmeaksi siihen saakka kunnes tahma poistetaan ja jos glitteriä käyttää, järkevää on levittää päälle kerros geeliä jokatapauksessa. En ole kuullutkaan että näistä geeleistä että geeli ei kovettuisi.

Pitää myös huomioida huolellinen pohjatyö, viimeistely sekä itse kynsien rakentaminen jotta kynnet kestävät.

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettinyt kynsiuunin ostoa jo pitemmän aikaa, ja mietin onko kaverisi 15W uuni ollut tarpeeksi tehokas? Kuinka nopeasti kynnet kuivuvat sillä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin verkkokaupan kautta tän samaisen paketin, mis tulee just toi 36W uuni. Oon vaan sit ruvennu miettiin jollei toi ookkaan hyvä, tai muuten liian haastava mulle ( oon siis lakkaillu normaaleilla lakoilla mun kynsiäni jo aika kauan, mielestäni oon onnistunu luomaan kynsistä kivan näköset. Monet mun kavereista on luullu mun kynsiä rakennekynsiks, joka on innostanu mua hankkiin uunin.) Mut kiitti kun esittelit tän rion setin. Meinasin jo et lähetän paketin paluupostina takasin kun se tulee.

Maryah kirjoitti...

Anonyymi:
Tuosta uunista on itselläni vain positiivista sanottavaa. Allergisoitumisen jälkeenhän itselläni se ei enää ole ollut käytössä ja onkin jäänyt pitkälle lainareissulle ystävälleni. :D

Sikäli mikä rakennekynsiä ei tahdo tai jaksa aina laitella, uv-lakoilla saa kanssa mukavaa ja kestävää jälkeä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...