tiistai 3. huhtikuuta 2012

Capitol Colours lakkoja ym. uutta

Vuorossa Ihanat kynnet -verkkokaupasta tilatut tuotteet: China Glazen Capitol Colours -kokoelman lakkoja, Nabin lakkaa, sekä kynsikoristeita.


China Glazen Capitol Colours (Hunger Games) -kokoelmasta valikoin itselleni pari lakkaa jotka eniten houkuttivat eli Stone Cold ja Harvest Moon -lakat. Lisäksi hieman yllätyksenä paketista löytyi Smoke and Ashes -lakka joka oli kyllä varsin mieluinen lakka kanssa. Itse asiassa paljon kauniimpi kuin mitä luulin (lakoista tulossa erillinen postaus). Ostoskoriin klikkailin myös Nabin Funky Yellow -lakan joka oli juuri sellainen upea neon keltainen jota odotinkin. 

Tilasin myös parit kynsitarrat. Oikein ihastuttavia nuo kukkatarrat pinkeillä strasseilla ja perhostarratkin ovat kivan erilaisia.Extrana tuli lisää kynsitarroja. Nuo Cinan kukkatarrat ovat kovin veikeitä, näyttävät ihan glitteröidyiltä kuivakukilta. Hopeisissa sydäntarroissa on kaunis holoefekti.
Tuumin tuossa että nuo ruusutarrat (mustaa, kultaa ja vihreää) voisivatkin toimia hyvin tuon uuden Harvest Moon -lakan kanssa.

Tarrat ovat kahdella eri arkilla (päällekkäin) eli kaikki nämä kuviot eivät ole kiinni toisissaan.

Metalliset renkaat on tarkoitettu esim. strassien ja helmenpuolikkaiden ympärille, mutta miksei näitä voisi käyttää pieninä kynsikoruinakin kynnen kärjessä jos kynnen paksuus ei ole vain kovin mahdoton.Taas ihania uusia juttuja joita toivon pääseväni pian käyttämään! :)

4 kommenttia:

kk-aro kirjoitti...

Onpas sulla kiva blogi ! :) Liityin lukijaksi !

Jos kiinnostaa vilkaista:
www.kynsitaideblogi.blogspot.com

Vakketyöläinen kirjoitti...

Mulla olis sulle tunnustus blogissani http://pinjeta.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

Minna / Glitz & Glam kirjoitti...

Iiiihania tarroja!

Glitz & Glamissa on tunnustus sinulle. ;)
http://glitz8glam.blogspot.com/2012/04/saatuja-tunnustuksia-vilautus-flow.html

kk-aro kirjoitti...

Mulla ois tuo sama tunnustus blogissani sulle :)

http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...