maanantai 2. huhtikuuta 2012

China Glazen Prismatic -lakkoja ja siirtokuvasöpöilyä

Viime viikolla saapui parikin tilausta, MiMaxin sekä Ihanat kynnet -verkkokaupan tilaus. Tosin hieman myöhässä ennätin ne postista noutaa työvuoroista johtuen (luukusta kun eivät mahdu) mutta odotus kyllä palkittiin. Nyt vuorossa MiMaxin tilauksen esittely.

MiMaxilta klikkailin ostoskoriin China Glazen Prismatic -kokoelman glitterlakkoja 3 kpl; Full Spectrum, Prism ja Optical Illusion, joista ihan ykköseksi nousi kauneudessaan kyllä tuo jälkimmäisin, hieman mintun sävyinen lakka. Kaikista kokoelman lakoistahan löytyy eri värisiä glittereitä oli lakan sävy mikä tahansa. Prismatic ja Full Spectrum (hieman pinkimpi ja vaaleampi) ovat kovin samantapaisia. Full Spectrum on Prismaticiin verrattuna hieman kevyempi ja sävy lämpimämpi. Niin kovasti tahtoisin kyllä kotiuttaa kaikki tämän kokoelman lakat!


Parit water decalsit tilasin kanssa, olivat nimittäin ihan vastustamattomia (enkä tiedä miten näitä raaskinkaan käyttää), nimittäin Disneyn hahmoja löytyy näistä water decalseista; Aku Ankkaa ja Iinestä sekä veljenpoikaa, Plutoa, Hessua, Leijonakuninkaan Simbaa ja Aristokattien Marie-kissanpentua. Oih!

Extrana tuotteiden mukana tuli pääsiäishenkisiä water decalseja pinkkeine pikkupupusineen ja munineen. Melkoisen söpöjä!MiMaxilla on muuten nyt huhtikuussa kaikki värigeelit -15% !!!

Kynsien huollon aikakin olisi taas; kynnet kasvavat hurjaa vauhtia ja hieman olen välissä huollosta luistanut joten kynsien kuntokaan ei ole paras mahdollinen. Lauantaina töissä napsahti yksi kynsi irti, ihme onkin että ovat muuten hyvin kestäneet, nimittäin noita kynsiä joutuu hieman työkaluina käyttämään välillä. Toivottavasti ennätän huoltaa kynnet huomenissa jotta saan taas uusia lakkaus/koristelukuvia.

Tulossa on myös Ihanat kynnet -verkkokaupan tuotteiden esittelyä ja testailua ja CG:n lakkojen esittelyä.

3 kommenttia:

Airi kirjoitti...

Nuo waterdecalsit on toosi söpöjä!:)

http://somethinglikenails.blogspot.com/

Taru kirjoitti...

voi että nuo CG-lakat on upeita, mutta se glitter on niin tuskallista poistaa :( Sulla on kiva blogi, liityin lukijaksi (:

http://my-little-addictions.blogspot.com/

Maryah kirjoitti...

Airi ja Taru, kiitoksia kommenteista!

Taru, kannattaa kokeilla tuota monesti hyväksihavaittua tekniikkaa glitterin poistoon; kostuta vanulapun palat huolella kynsilakanpoistoaineella, aseta kynsille ja kiepauta päälle foliota, odota hetki, ja pyyhkäise glitterit/lakat pois! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...