tiistai 9. lokakuuta 2012

Koulutussuunnitelmia

Lasikuitutekniikka kun ei ole allergioita itselleni aiheuttanut (geelejä tosiaan kun en pysty käyttämään), lähdin netistä haeskelemaan ko. koulutuksia. Huonosti löytyi mitään, mutta silmään osui sopivasti Tampereelta tämmöinen: click click! Hiemanhan tuo hinta kirpaisee mutta niinhän nuo kaikki koulutukset maksaa. Ystäväiseni Laurakin innostui. Ei nyt ihan tämän sekunnin juttu, mutta ensi vuodelle voisi tämmöisestä uskaltaa haaveillakin.

Jos jollekin tulee mieleen ko. koulutuksia, kommentoikaa ihmeessä! Nimenomaan kyse olisi siis silkki/lasikuitutekniikasta. Geeli- ja akryylitekniikka jää täysin ulkopuolelle koska en ko. aineita pysty käyttämään.

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Mulle ei taida käydä nekään :( ei edes tippiliimat ei mikään oikestaan missä on jotain -acrylaattia

Maryah kirjoitti...

Todella harmillista. Kävinkin blogiasi kurkkimassa. Todella valitettavaa. :( Toisaalta, väkisin ei kannata allergiaa haastaa sillä tuollainen alleria tulee jäädäkseen. Kortisonivoiteella ja allergialääkkeillä voi kuitenkin helpottaa oireita.

Kannattaa ottaa se haasteena vahvistaa luonnonkynttä muilla keinoin; blogisi lukijoiden joukostakin löytyy varmasti paljon sellaisia joita nimenomaan se kiinostaa, ja kärsivällisyydellä se varmasti tuottaa tuloksia. Joskaan se ei tietenkään ole sama asia kuin rakennekynnet, itse ainakin olen ollut niin totaalisen tykästynyt geeleihin että harmittaa niin mahdottomasti että en pysty niitä käyttämään...ne kun antavat niin monenlaisia koristelumahdollisuuksia.

Itsellä ei ole toistaiseksi aiheuttanut tippiliimakaan mitään, mutta vielä sekin päivä voi koittaa. Varsin hyvin voin vielä allergisoitua kuitumateriaaleillekin, tai lähinnä siinä käytettävälle liimalle sekä tippiliimoille. Pidän kuitenkin taukoja rakennekynsistä ja olen kokoajajn varautunut siihen että allergiset oireet voivat ilmaantua näidenkin materiaalien kanssa.

Peukut pystyssä toivotaan että markkinoille saataisiin uusi tekniikka/materiaali joka ei allergisoi! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...