lauantai 6. lokakuuta 2012

Kynsiä kynsiä...

Kesä ja alkusyksy on mennyt hieman monenmoisissa merkeissä; tosiaan parisuhde päättyi loppukeväästä/alkukesästä ja on ollut muuttoa ja matkailua (Turkissa tuli piipahdettua viime kuussa) eli kaikennäköistä on tässä ennättänyt tapahtua. Jokuset kynnetkin on saatu aikaiseksi, joskin aika reippaasti ovat kynnet saaneet vapaatakin rakennekynsistä. Kova ikävä on geelejä vaikka lasikuitumenetelmää voinkin käyttää.. Pieni kateus aina viiltää kun näkee upeita geelikynsiä; geeli yksinkertaisesti mahdollistaa niin monenlaista mihin kuitutekniikka ei oikein taivu. Ehkä pitäisi ottaa se vain positiivisena haasteena ja pyrkiä päihittämään kuitumenetelmän puutteet. :)

Kesällä mentiin mm. tällaisilla kynsillä:

Nellyltä tuli kesällä tilattua O.P.I:n Spiderman mini collection, josta löytyvät iiiihanat sävyt: Into the Night, Number One Nemesis, Just Spotted the Lizard! sekä Your Web or Mine?.
Just Spotted the Lizard! -sävy kynsillä. Kerrassaan upea lakka!Tämmöisillä kynsillä on menty kanssa, en voinut vastustaa näitä kynsiä Seppälän hyllyssä, pakko oli saada!
Jenkki- sekä brittilippuja.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...