sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Almost Chanel but not

Lepopäivä. Kynsille nimittäin. Poistin tänään geelikynnet kokonaan, sillä ajattelin vaihtaa tipit värikkäisiin, joko kaapissa odotteleviin pinkkeihin tai vaaleansinisiin, tai postin tuomien (toivottavasti pian) kullanvärisiin tippeihin. Voipa olla, että en malta odotella tilaukseni toimitusta, vaan laittanen huomenna uudet kynnet kuosiin.

Poistan geelit ja tipit oikeastaan aina viilaamalla. Asetoni on aivan järkyttävää rääkkiä kynsille ja iholle (ei tuo viilaaminenkaan nyt hyvää tee) eikä ole ollut järin tehokasta, joten mielummin viilailen vanhat pois. Ensin leikkaan rakennekynsille tarkoitetulla leikkurilla kärjet pois naps:


Leikkailun jälkeen poistan lakat, jotta välttyisin turhilta viilailuilta:

En turhaan kranttuile kynsilakan poistoaineiden kanssa,
kunhan aine on toimivaa eikä sisällä asetonia.
Käytössä tällä hetkellä ovat olleen Dependin, Yves Rocherin sekä Lumenen
kynsilakanpoistoaineet.

Lakkojen poiston jälkeen astuu kehiin sähköviila erinäisine kärkineen. Viilaaminen käsin on lähinnä hermoja raastavan hidasta, joten kullan lahjaksi antama sähköviila on enemmän kuin hyvä juttu tähän puuhaan. Osa kärjistä tosin olisi vaihdon tarpeessa. Ainoa iso miinus kynsiviilan käytössä on ääni, ja pölykin lentää hieman eri tyyliin kuin käsin viilatessa. Viimeistelen kyllä viilauksen käsin, karkeammalla rakennekynsiviilalla sekä 4-osaisella viilalla.


Koska en halunnut jättää kynsiä pelkille viilauksille, saivat kynnet lakkaukset ylleen. Käytin pohjalle Déessen kynnenkovettajaa (160200) ja pohjaväriksi pääsi Essencen multi dimension xxl shine lakan sävy 66 Most Wanted, joka korvaa hyvin Chanelin Particuliére 505 lakan. Nam! Pohjalakan päälle käytin Mimaxin lähettämiä vaaleanpunaisia reikätähtiä ja päällyslakkana Flormar:n kirkasta lakkaa. Käytössä oli myös Yves Rocherin pikakuivattajaa ja kynsinauhaöljyä.
Seuraava kuva on lainattu toisesta blogista googlen löytämänä, eli täältä.. Eikös osukin Essencen lakka kovin yksiin Chanelin lakan kanssa?!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...