sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kiirettä ja kynsitouhua

Hieman kiirettä tahtoo pitää, mutta pääsinpähän taas täällä piipahtamaan! Touhukas viikko takana.. on ollut sisustusliikkeen esittelyä kevättapahtumassa, töitä ym.. Hieman on ohessa ehditty myös shoppailemaan kynsijuttuja ja muuta.  Kevättapahtumasta tarttui kosmetikkapuolelta mukaan muutama Dependin lakka. En ole hurmaantunut Dependissä laatuun, sitä ei mielestäni juuri voi kehua. Dependin lakat ovat kaikki menneet huonoksi nopeasti (tällä hetkellä niitä löytyy 12 joista tosin osan voisi heittää jo pois), mutta Depend on halpa (joskin pieniä ovat) ja värivalikoima on hyvä. Lakkojen säilyttäminen viileässä muuten parantaa lakkojen kestoa!

Tässä Dependin uudet kaunokaiset:

Dependin lakat vasemmalta oikealle, sävynrot 190, 228 ja 225.

Ja eksyinpä keskiviikkona kaupungilla käydessäni.. arvatkaapas minne..?! No, Seppälään tietysti kynsilakkaostoksille! Tässä viisi ihanuutta:

Miss selenen lakat vasemmalta oikealle:
Kirkas lakka, jossa glitterhippusia ja pinkkejä ja liloja sydämiä, 186
Kirkas lakka, jossa glitterhippusia ja sinisiä tähtiä, 184
Kauniin hohtava oranssi, 132

Wild and crazy lakat,
sinivioletti Fancy Dream
ja kullakeltainen Madriel.

Tässä em. lakat sekä valkoisella kiekolla (2 kerrosta) ja kirkkaalla kiekolla (1 kerros).

Vasemmalta oikealle:
Miss selene 132, Wild and crazy Madriel, Depend 225 ja 228,
Wild and crazy Fancy Dream, Depend 190,
Miss selene 186 ja 184.

Stockalla piti tietysti piipahtaa, ja ihanien tuoreiden mansikoiden ja Pellegrinon lisäksi kassiin pääsi kielon tuoksuinen huonetuoksu (toimii!), Duroyn sivellinpurkki, paperipuuteria sekä matkapakkaus kosmetiikalle. Tarkoitukseni oli ostaa Duroyn läpinäkyvä pussukka, mutta kun 1,50€ kalliimmalla sai merkittömän pussukan pienine purkkeineen, vaihtui Duroyn pussukka monipuoliseen settiin. Purkkeihin todennäköisesti säilötään kynsikoristeita, ja pullot varmasti tulevat reissaamaan reissukassissa paikkaan jos toiseen. Sivellinpurkissa tulee asustamaan meikkikyniä sekä muuta vastaavaa... vaikkakaan kaikki eivät valitettavasti tuohon kaunokaiseen mahdukaan asumaan.Uhkailin että keskiviikolle olisi tullut uudet kynnet, mutta hieman oli kiirettä ilmassa ja sen lisäksi tykästyin yksinkertaisen nätteihin sydänkynsiin niin, että saivat vielä hetken kynsissä olla. Uuden lookin kynnet saivat torstaina. Mimaxilta tulla tupsahti tällä viikolla ihanuuksia, joista torstaisiin kynsiin pääsi koristetta. Tilasin muutaman mallikiekon, jonka lisäksi Mimax piristi päiväni ihanilla kokeilutuotteilla, joista tulee isompi postaus hetkenä minä hyvänsä. 

Mimaxin toimitusaikoja, postikuluja sekä hintoja on ehdottomasti kehuttava. Mimaxilta on tullut tilattua useasti ja kaikki on sujunut moitteettomasti. Tuotteita löytyy todella reippaasti huuto.netistä, mutta myös tätä nykyä uudesta verkkokaupasta. Käykäähän kurkkaamassa!

Lähipäivinä (toivottavasti heti maanantai-iltana!) tulee postaus uudemmasta kynsilookista, Mimaxin ihanista tuotteista sekä parin ihanan lapsukaisen tänään tuunatuista kynsistä, ym. muusta kivasta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...