torstai 7. huhtikuuta 2011

Nailicious blog

Päätin pystyttää toisen blogin nykyisen sekalaisia turinoita sisältävän blogin rinnalle, nimittäin käsittelemään ainakin näillä näkymin vain ja ainoastaan erinäisiä kynsiin ja niiden koristeluun liittyviä asioita (satunnaisesti saatan huudella myös meikeistä, tuoksuista ym.).

Hurahdin kynsien laittoon viime vuoden keväällä, kun ihastelin serkkuni kauniita geelikynsiä. Olin itse hieman haikaillut moisia itselleni, kunnes päätin hankkia tarpeet itselleni. Löysinkin pian käsiini Rion uv-valon ja tarvikkeet, joilla geelikynsien kanssa touhottamisen aloitin. Pian tuli hankittua muutakin. Itse kynsilakkoja on kaapeistani löytynyt jo aiemmin paljon, eli sinänsä kynsien kanssa puuhastelu ei ollut uutta. Mutta geelikynsien teon opettelu vei sormien myötä koko käden ja koko naisen. Pakko myöntää, että ei tässä mestareita vielä olla, lapsen kengissä on touhu vielä.

Tällaiset olivat ensimmäiset tekemäni geelit tipeillä.
(Kuva napattu kännykän ruudusta.)

Joillakin, tai monilla, tuntuu olevan paljon rakennekynsien tee-se-itse puuhastelua vastaan. Tämä on täysin ymmärrettävää, mutta kaikista "kauhupuheista" huolimatta omat luonnonkynteni ovat säilyneet hyvinä, vaurioita ei ole tullut ja muutoinkin geelikynnet ovat toimineet varsin hyvin. Kerran, alkuvaiheessa, onnistuin saamaan muutaman geelatun kynnen alle kosteuden aiheuttamaa vaivaa, jonka sain pian hoidettua pois. Siinä kaikki mitä tämä amatööri on kynsien kanssa sössinyt. Hieman takkua muuten oli alussa etenkin kynsien pysyvyyden suhteen. Sittemmin hyvin on sujunut, ja tänä keväänä, vuoden päästä aloittamisesta alkaa olla jopa jotain hajuakin hommasta. ;)

Käytän itse siis tippejä jatkuvasti geelien kanssa, mutta joskus olen pientä taukoa kynsilleni antanut. En harrasta mitään övereiksi meneviä koristeluita tai pituuksia. Tässä viimeisimmät tekoset torstailta, jolloin kynsiin laitoin uudet (luonnonväriset) tipit. Pohjalla vaaleanpinkki glittergeelaus, koristeet tehty jälkikäteen lakkauksella (liukuvärjäys), tarroilla ja strasseilla.4 kommenttia:

Sonne kirjoitti...

Nätit! :)

Maryah kirjoitti...

Kiitos! :)

Pieni typo tuli päivien kanssa, eli tiistaina kynnet tehty eikä kirjoituspäivänä. No, samapa tuo. :)

Heidi kirjoitti...

vau, ihanat! Tosi taitavia koristeluja olit taiteillut muutenkin, mä tulin sulle lukijaksi :)

Maryah kirjoitti...

Kiitos ja niiaus! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...