sunnuntai 17. helmikuuta 2013

MiMaxilta uutta

Hieman viiveellä postausta MiMaxilta tulleista tuotteista, nopea toimitus taas kerran.

Ja tällaisiahan siitä toimituksesta löytyi:


Lintu- ja jalokivi/koruaiheisia siirtokuvia/water decalseja, ripsiliimaa, akvaariotippejä, CG:n lakka sekä extrana kynsiviila (niitä ei todellakaan voi olla koskaan liikaa!).

Ensimmäisenä koriin pääsi China Glazen Tranzitions -kokoelman lakka Shape Shifter. Jo hyvä tovi sitten myyntiin tulleen kokoelman lakat siis vaihtavat sävyä kun niiden päällä käytetään kirkasta lakkaa; tässä tapauksessa tummanharmaasta upeaksi sinivioletiksi. Tämä yhdistelmä miellytti lakoissa eniten. Muutoin Altered Reality osui silmääni ensimmäisenä, mutta swatchien perusteella ei kirkkaan lakan aiheuttama muutos ollut kummoinen... Vaan siitä huolimatta olisi upea sävy kokoelmiin. Kuva Shape Shifteristä kynsillä ei ole valitettavasti kovinkaan kummoinen, hätäisesti ennen töihin lähtöä napattu. ;)
Jalokivi/koruaiheiset sekä lintuaiheiset water decalsit:Musta vedenkestävä tekoripsiliima:
Tämä ei ole päässyt tekoräpsyjen kanssa vielä käyttöön. Iholle testasin jo muuten, että aiheuttaako vastaavanlaista turvotusta tai muunlaista allergista reaktiota kuin aiemmin käyttämäni halpisripsiliima; ei aiheuttanut toistaiseksi mitään. Samaa liimaa löytyy näemmä myös Seppälän hyllystä.

Ripsiliima löytyy täältä.

Ja... ei ehkä mikään uusin, mutta ainakin minulle mielenkiintoisin juttu, nimittäin akvaariotipit (tipin sisälle tulee siis vettä). Hieman vähäisenlaisesti suomalaisesta blogimaailmasta löytyy näistä juttua, mutta ainakin Youtube tarjoaa aiheesta hyvin videoita.

Tipit löytyvät MiMaxilta täältä.

Nämä sopivat geelien tai akryylien kanssa käytettäväksi, mutta ajattelin olla hurja kapinallinen ja kokeilla saanko näitä toimimaan silkkikuitujen kanssa. Suurimmaksi haasteeksi muodostuu se, kuinka silkkimateriaali peittää tipin läpinäkyvyyttä, ja kuinka tipin kärki suljetaan.... katsotaan onnistuuko se lasikuituliimalla joka on jämäkämpää.Ja muistutellaan vielä loppuun että MiMaxillahan on vielä (helmikuun ajan) China Glazen Magnetix -magneettilakat -30% alennuksissa. Myös uutta kivaa löytyy täältä.

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Odotan kyllä miltä noi akraaviotipit näyttää käytännössä vaik ite en käytäkkään tippejä.Lakkaan vaan luonnokynsiä =)

eekku kirjoitti...

akvaario siis =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...