lauantai 23. helmikuuta 2013

Tekokynsiä

Joskus on helppo piristää luonnonkynnet vaikka juhliin (tai mikä ettei ihan muuten vain) näyttävillä tekokynsillä... Tuossa kun on tullut pidettyä paljon lepoa rakennekynsistä, ja jossain tilanteissa kun on halunnut äkkiä laitetun näköiset kynnet, on tekokynnet olleet helppo ratkaisu. Hieman tyyriitähän nuo paremmat ja erikoisemman näköiset tekokynnet tuppaavat olemaan etenkin suhteessa niiden lyhyeen käyttöön, mutta kovin vaivattomia ja nopeasti saa näyttävät kynnet.

Seppälästä on löytyneet monet miellyttävät kynnet, ja hyvin ovat ainakin itselläni kestäneet. Ko. tekokynsipakettien liimoista ei toistaiseksi ole tuoretta kokemusta, sillä olen aina käyttänyt itselläni entuudestaan olevia liimoja.

Viimeisimpiä ostoja ovat olleet alesta hopeanhohtoiset kynnet sekä varsin veikeät fuksian väriset tekokynnet, joiden pinta näyttää siltä kun se olisi täynnä pienenpieniä vesipisaroita. Vesipisarakynsipaketin mukana tulee myös tikku pienellä imukupilla, jolla on helppo käsitellä kynsiä; liimata ja asettaa ne omalle kynnelle sotkematta sormia.

Viime loppukesästä Seppälä myi näitä jenkki- & brittilippukynsiä, harmikseni en ostanut useampia... Rakennekynsiä kun en ennättänyt reissuun tehdä, oli valmiit kynnet helppo liimata matkalla kohti kenttää. Kestivätkin sitten koko reissun aivan moitteetta (kärkien värin pientä kulumista lukuunottamatta) ja vielä senkin jälkeen.


2 kommenttia:

Kauneuden koekaniini kirjoitti...

Minä aina ihailen kaikkia tekokynsiä ja olen ostanutkin muutamat mutta en kestä ajatusta minkään kynteeni liimaamisesta! Siis se ällöttää samalla tavalla kuin jos on laastari kynnen päällä, sen poistaminen tuntuu jotenkin niin inhottavalta! Harmillista :(

Niniane kirjoitti...

noi lippukynnet on semmoiset, joita oon kattellut paljon ja monesti Seppälässä, musta ne oli tosi hienot! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...