perjantai 23. joulukuuta 2011

Eläinkokeeton kosmetiikka

Talviarvonnan puitteissa Kissa kyseli mm. eläinkokeettomista kosmetiikkatuotteista, ja näin pikaisesti voisinkin vinkata Animalian kosmetiikkalistasta (click click), joka listaa yritykset/sarjat, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä. Listasta löytyy myös standardit, joita listalla olevat yritykset ovat sitoutuneet noudattamaan. Listalta löytyvät mm. Cuccio Naturalé ja Body Shop. Vastaavia löytyy myös lisää Go Cruelty Free -sivustolta, täältä.

Myöskään mm. Yves Rocherin tuotteita ei testata eläimillä. Yves Rocherilta löytyykin tuotteita myös kynsien ja käsien kaunistamiseen.

Iso iloni onkin, että minulle on avautunut mahdollisuus yhteistyöhön Yves Rocherin kanssa, joten jatkossa varmasti tulen esittelemään/testailemaan Yves Rocherin tuotteita blogissani enemmän.

Kuva lainattu : Yves Rocher
Muuten.... alennuskoodilla MERRY2011 saa kaupan päälle So Elixir tuoksun VAIN huomenna, JOULUAATTONA 24.12.

Rocherillahan on muutenkin nyt kaikki hajuvedet -50% alennuksessa!

5 kommenttia:

Mardy kirjoitti...

Moi!
Ja kiitos taas monista postauksista :) Ne piristävät kummasti sairaslomalaisen tylsää arkea. Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi :)
Toivottaa Mardy Napapiiriltä

Maryah kirjoitti...

Mardy:
Kiitoksia taas kommentistasi! Mukavaa kuulla että postailuista on ollut iloa. :)

Koitahan jaksella siellä, hoidella itseäsi ja nauttia pyhistä! :)

Yue kirjoitti...

Hyvä, kun teit postauksen tästä. Pitääpäs perehtyä. Kiitos.

Anur kirjoitti...

Yves Rocher poistettiin eläinkokeettomien yritysten listalta.

Maryah kirjoitti...

Yves Rocheriä tuolla listalla ei ole, sen itsekin huomasin. Animalia sanoo asiasta näin: "Syy yritysten poistoon listalta ovat epäselvyydet Kiinan viennin kanssa: Kiinassa kosmetiikan eläinkokeet ovat pakollisia. Kiinan markkinoille vientiä harjoittavilta yrityksiltä on pyydetty selvitys siitä, ovatko yritykset toteuttaneet Kiinan vaatimat eläinkokeet. Valitettavasti standardista joudutaan nyt poistamaan ne yritykset, joilta ei ole saatu todistusta siitä, että yritykset olisi vapautettu vaadittavien eläinkokeiden toteuttamisesta Kiinassa."

Listalta on poistettu myös Caudalie, L’Occitane sekä Mary Kay.

Listalta poisto ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että yritys testaisi tuotteet eläimillä, kuten jokainen voi lukea.

Yves Rocher itse vakuuttaa ettei testaa tuotteitaan tai raaka-aineita eläimillä eivätkä ne ole eläinperäisiä hunajaa ja mehiläisvahaa lukuunottamatta.

Itse käytän Yves Rocherin tuotteita varsin hyvillä mielin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...