tiistai 20. joulukuuta 2011

Talviarvonnan voittajat!

Arvoin talviarvonnan voittajat tosiaan eilen. Listasin osallistujien arvat Exceliin, sekoitin ne satunnaiseen järjestykseen ja numeron arvoin Random.org-masiinalla.

Palkintojahan oli jaossa kolme, tässä onnekkaat:1. palkinto
Voittaja: Niniane
 2. palkinto
Voittaja: Pinja
 3. palkinto
Voittaja: Vanquish
Onnittelut voittajille! Otan teihin yhteyttä sähköpostilla postitustietojen saamiseksi.

Osallistujia olikin tosi paljon ja myös arpoja kertyi paljon. Uusia lukijoitakin liittyi joukkoon, toivottavasti maltatte jäädä mukaan matkaan. :)

Keväämmälle suunnittelen uutta arvontaa, arvontaan on tulossa ainakin rakennekynsitarvikepaketti eli kannattaa seurailla.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos tarkoitat että keväälle suunnittelet arvontaa, niin se kirjoitetaan keväämmälle ;D

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut voittajille! (;

Maryah kirjoitti...

Anonyymi: Kevemmällä/kevemmällä -sanaa käytän minä kuten hyvi moni muukin puhekielessä mutta pahoitteluni siitä, että tällainen puhekielen kukkanen on päässyt tekstiin. Asia korjattu jotta ei töki silmään.

Jos puolestasi tarkoitit kirjoittaa oikeaoppisen virkkeen, lause aloitetaan isolla kirjaimella ja niin-sana on tarpeeton. Piste myös puuttuu. ;)

Kyllä tänne uskaltaa ihan bloggerin tunnuksien kanssakin kirjoitella risut, en minä pure. :)

Niniane kirjoitti...

Oho, vautsi, ihan mahtavaa! En ois kyllä ikinä uskonut, kun en yleensä tämmöisissä voita mitään. :D

Lottis kirjoitti...

Mun mielestä sulla pitäis olla joskus jotain KILPAILUJA, missä itse valitset voittajan :-) ja, saanko nyt taas toivoa niitten 3D-koristeitten käyttöä? :D

Pinja kirjoitti...

En oo ihan varma onko tuo minä Pinja vai joku toinen Pinja ku linkki vissiinki vie minun profiiliin, mutta sähköpostia ei ole tullut :D Tyhmältä tuntuu tällasta kysellä, mutta en ehkä saa rauhaa sielulleni jos en tarkista :D

Maryah kirjoitti...

Lottis: Olet siinä oikeassa ja ajatus on ollutkin. Tuntuu että vain ei tahdo ennättää mitään. :D Tulossa on ihan varmasti jossain vaiheessa, sen lupaan!

Pinja: Sinä juuri. Sähköpostit tulossa tänään! Itse joku aika sitten voitin yhdessä blogissa, kyllä siinä piti monta kertaa tarkistaa että niin, olinhan se varmasti minä, kun en ikinä voita mistään mitään. :D

Vanquish kirjoitti...

Ihana juttu! :) Kiitos kun järjestit arvonnan! Tosi kiva tuo palkinto! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...