lauantai 31. joulukuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet kujeet

2011 vaihtuu pian 2012:ksi. Tuntuu jotenkin epätodelliselta että vuosi vaihtuu, taas. Tähän vuoteen on mahtunut kaikenlaista; tutkintoa, lisäopintoja, töitä, matkoja, iloja ja suruja, uusia ystäviä, mummun kuolema, ym... Seuraava vuosi alkaakin töillä ja opinnoilla heti suoraan; maanantaina töihin ja heti perään tenttejä. Kevättä odotan jo kuin kuuta nousevaa.

Viime vuodenvaihteessa lupasin itselleni 3 asiaa, tai paremminkin otin tavoitteekseni. Kaksi asiaa toteutuivat, yksi odottaa vieläkin laiskuuttani toteutumistaan ja lisäähän noita tavoitteita tulee kokoajan. Odotan tulevaa vuotta mielenkiinnolla; jotenkin tuntuu että tuleva vuosi tulee olemaan täynnä uusia juttuja ja muutoksia.

Kuohuvan kanssa ja tällaisilla kynsillä minä otan uuden vuoden vastaan (kuvat valitettavasti hieman 2-laatua, harmittaa oikein etten ehtinyt ottamaan kunnon kuvia näistä nimittäin livenä aika mahtavan näköiset):

Kynsissä on pohjilla vaaleahkon sinistä BeautyUk:n Neon Blue (36) lakkaa jonka päälle tein vinottaisen liukuvärjäyksen Wet 'n' Wild:n Wild Shine lakan sävyllä Blue Moon (E466). Päälle vielä China Glazen Snow Globea ja sen päälle erisävyisiä glittereitä siveltimellä sinne tänne ripoteltuna. Kirkas lakka Mavalan. Tarrat MiMaxilta.Kaikille hyvää ja entistä parempaa uutta vuotta 2012!

4 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Ihanaa tulevaa vuotta sinulle ystäväni :)

Rose kirjoitti...

Ihanat kynnet :)

Mira kirjoitti...

Loistavaa uutta vuotta!
Mahottoman nätit kynnet :)

Lili kirjoitti...

Ihanat kynnet! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...