torstai 15. joulukuuta 2011

Flormar graffiti

Lukija taannoin kysyi Flormar:n graffililakkojen toimivuudesta, joita arvonnassakin muutama kappale on jaossa. "Haluaisin tietää lisää näistä arvonnassakin olevista Flormalin graffitilakoista. Ostin tuollaisen, muttei tuo ainakaan ekakokeilulla lähtenyt halkeilemaan. Tosin meidän vapaavalinnassa nuo pahvit oli nypitty pulloista irti niin en ole varma onko se tarkoituskaan."

Päätin sitten pistää tuon oman uuden Flormar:n graffitin käyttöön. Itselläni ainakin tuo lakka toimii vallan hyvin, eli lohkeilee ihan niinkuin pitääkin. Tein vinomanikyyrin Flormar:n keltaisella ja päätin lisätä toiseen puoleen keltaisia 6-kulmaisia glittereitä/paljetteja, mutta keltaisten koristeiden lookki muuttuikin mustalla pohjalla vallan vihreäksi (johtunee koristeiden holo-efektistä ja läpikuultavuudesta).Kynsilakkahamsteri -blogissa olikin muuten taannoin muutama Flormar:n graffitilakka esillä: täällä

Myös eri graffiti/crackle-lakkojen toimivuudesta kyseltiin, mutta pakko myöntää että ihan hirveästi ei ole kokemusta. Minulta löytyy vain pari graffitia/cracklea (dependiä ja flormaria), koska en ole missään välissä ennättänyt innostua ko. lakoista niin hirveästi vaikka efekti onkin kiva. Hauska sinänsä, että muistan graffitilakat jo lapsuudesta kun serkkuni äidillä sellaista oli... :)

Jossain blogissa oli aikapäiviä sitten hirmuisen hyvä vertailu eri merkkien graffiti/cracklelakoista, mutta en muista alkuunkaan missä, joten jos jollakin nyt raksuttaa ja muistatte niin kiljaiskaapa tännepäin linkkiä niin linkkaan sen uudemmin.

EDIT: Lumi linkkasi tuon hakemani cracklepostauksen (Sallan kirjoittelemassa Playing with polish -blogissa), tätä tarkoitin: click click. Hirmuisen hyvä postaus, kannattaa käydä katsomassa ne jotka eivät ole tuota vielä nähneet.

13 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Mä oon ollut kanssa tosi tyytyväinen Flormarin crackleihin! Mun mielestä ne itseasiassa halkeilee kaikista parhaiten! :)

Maryah kirjoitti...

Passion for Nails:
Joo hirmuisen kiva tuo on miten halkeilee, kivempi verrattuna moneen muuhun mitä on nähnyt... :)

Maryah kirjoitti...

Voisi melkein noita Flormareita hankkia lisää :)

Hemba kirjoitti...

Kiitos! Laitoin sitten varmaankin "liian kuivan" lakan päälle tuota tai jotain. :) Pitää ottaa itsekkin kunnolla kokeiluun.

Lumi kirjoitti...

Playin with Polish blogissa oli moinen vertailu ainakin, eli http://playingwiththepolish.blogspot.com/2011/05/lets-crackle-together.html

Maryah kirjoitti...

Lumi:
Hei JUURI TUO! KIITOS! Lisäänpä tuon linkin tuohon. Koitin sitä tuoltakin etsiä mutta en tiedä miksi ei osunut silmiini. Kiva että löytyi :)

Maryah kirjoitti...

Kynsikuu:
Itse olen aina laittanut nimenomaan kuivan lakan päälle.
Veikkaisin juuri että jos allaoleva lakka on nihkeää, ei tuo cracklekaan hajoile.

Mardy kirjoitti...

Moi!
Olen kokeillut muutamia eri merkkisiä cracle-lakkoja ja ehdottomasti parhain on mielestäni IsaDoran Graffiti Nail Top. Maksaa n.8e, mut on hintansa väärti. Seppälä myy jotain cracle-lakkaa, en muista nimee, maksaa vain n.4e, mut lakka on paksua, tönkköä liisteriä ja halkeilee tosi huonosti.
Mistä näitä Flormar:n lakkoja voi ostaa? En oo törmänny niihin missään, tekis mieli kokeilla. Kiitos taas Maryahille monista kivoista postauksista :)

Maryah kirjoitti...

Tuo IsaDora olisi varmasti hyvä hankinta, voisi melkein laittaakin ostoslistalle. :)

Flormari:n lakat olen tainnut itse ostaa kaikki (peruslakatkin) Tokmannilta (Vapaa-Valinnasta oli yksi lukija niitä löytänyt). Löytyy varmasti muualtakin, mutta Tokmanni on melko varma paikka löytää Flormar:n lakkoja. Toki aina tahtoo olla Flormar:n lakat kaupoissa vähissä, taitaa olla kova kysyntä kun edullisia lakkoja ovat. :) Kaikki Flormar:n lakat mitä minulla on, ovat hintaansa nähden todella hyviä.

Kiitoksia taas kaikille kommenteista. Kiva että postailut saa aikaan keskustelua! :)

Kauneuden koekaniini kirjoitti...

Minä ostin ensimmäisen Flormarini eilen ja ehdin vasta testata sitä aviomiehen varpaankynteen :D Laitoin varmasti liian paksun kerroksen kun ei halkeillut kunnolla, joten täytynee kokeilla joskus uudelleen. IsaDoran lakasta minäkin olen tykännyt :)

En kauheasti noista edes välitä, mutta juuri tuolla lailla yhdistettynä muihin tyyleihin saa kivat kynnet :)Tykkäsin!

Hemba kirjoitti...

En ollut laittamassa tätä nihkeän lakan päälle, muistelin vaan isadoran vastaavaa laitettavan pintakuivaan lakkaukseen, jolloin toimisi parhaiten. :)

Maryah kirjoitti...

Jenni: Voih, uutta yritystä! :) Miehet on hyviä koekaniineja ;) ;)

Kynsikuu: Ahaa. No, Isadoran graffiteja en kyllä tunne. :) Mutta tosiaan nuo dependit ja flormar:t olen itse laittanut kuivan lakan päälle (ei välttämättä edes samana päivänä kuin pohjalakka) ja toimineet ihan niinkuin pitää. :)

Hemba kirjoitti...

Jep. Kokeilin tätä tän postauksen jälkeen uudelleen ja toimi kun unelma (mysteeriksi jää mikä meni vikaan aikasemmin). :)

Ja vaikka tää on tosi edullinen lakka, niin mun mielestä on paljon helppokäyttöisempi Isadoraan verrattuna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...