torstai 16. helmikuuta 2012

Allergisoimaton rakennekynsitekniikka

Voi mahtavaa! Tilasin nimittäin MiMaxilta kuiturakennekynsitarpeet, joita testailin eilen pariin sormeen... Eikä minkään sortin allergista reaktiota! Tein vain vahvistukset ilman tippejä ja menetelmä oli kyllä hirmuisen nopea, helppo ja kaiken lisäksi vielä edullista. Tämän pikaisen kokeilun perusteella voin heti suositella lämpimästi tuon kokeilua. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja todella ohut verrattuna esimerkiksi geelikynsiin (geelikynsistä ei saa millään noin ohuita ja samalla kestäviä).

Postausta on tulossa siis MiMaxin tilauksesta ja Ihanat kynnet -verkkokaupan ostoksista lähiaikoina sekä tuosta lasikuitumenetelmästä, kunhan opintojen osalta ovat tentit/näytöt hetkeksi hellittäneet ja päänsäryt saisin vähän helpottamaan. Muutaman viikon päänsärkyputki nimittäin syö hieman keskittymistä kaikesta...

10 kommenttia:

Bloh kirjoitti...

ihana jos toimii! odotan innolla tulevaa postausta! :))

Hannele Eronen kirjoitti...

Mäkin otan innolla. Kiinnostaa myös, miten hyvin noi pysyy!

Laura kirjoitti...

Multa on mennyt ihan ohi tällaisiakin kynsiä voi tehdä :O Mua kiinnostaa noiden poisto, taitaa olla viilailuhommia?

Anonyymi kirjoitti...

Vau, nyt alkoi todella kiinnostamaan tuo kyseinen menetelmä! Postaile ihmeessä lisää aiheeseen liittyen! :)pa

Maryah kirjoitti...

Bloh, hannele, ano: Tänään lähtee tippien kanssa kokeiluun tuo ja postausta tulee kun vain suinkin ennätän.

Laura: Lähti asetonilla HYVIN! :O Geelien kanssa en viitsinyt asetonilla läträtä koska oli ihan yhtä tyhjän kanssa, nyt lähti nämä asetonilla yllättävän hyvin. Melkein ennemmin näitä asetonissa liuottelisin kun viilaisin pois ellei käytössä ole sitten sähköviilaa (itselläni siinäkin pitäisi kaikki terät uusia)...

Laura kirjoitti...

Ai, ajattelin että joutuisi viilaamaan! Tuo on kyllä iso plussa, itellä menee aina järki siihen viilailuun! Taidan laittaa itsekin tilauksen menemään näistä :)

Haiseeko noi muuten miten voimakkaille? Mies askarteli kerrain jotain lasikuitujuttua sisällä ja koko kämppä haisi ihan hirveältä.. Toki sen tökötit oli paljon näitä voimakkaampia varmasti..

Maryah kirjoitti...

Laura:

Tuo aktivaattori on oikeastaan se joka haisee, mutta ei yhtään häiritsevästi ainakaan omasta mielestäni.

Tein tuossa tippien kanssa kynnet ja huomasin että vaikka oman kynnen alueelta tuo lasikuitu "häviää" kokonaan näkyvistä, tipin päältä ei niin tehnyt.. Käytin siis luonnonvärisiä tippejä, valkoisissa tuo tuskin näkyisikään. Eli parhaiten toiminee oman kynnen vahvistamiseen tai valkoisten tippien kanssa. Toki yksi haileahan tuo asia on jos lakkailee kynsiä..

Yksi haaste on tasaisen pinnan saaminen, ainakaan tämä lasikuituliima ei ole kovinkaan juoksevaa joten sen tasoittelussa on oma hommansa sekä viilailussa. Hetki kannattaneekin odotella ennenkuin suihkaisee aktivaattoria että pinta edes vähän tasoittuu. Sivellin lieneisi tähän fiksu apuväline, mutta kuinka se sitten jämähtää...

Kaikenkaikkiaan kuitenkin suositeltava menetelmä. :) Jatkossa tällä on itseni tarkoitus vahvistaa vain omaa kynttä, nyt lisäsin tipin pituuden saamiseksi.

Olen niin tyytyväinen että löytyi allergisoimaton vaihtoehto! :) Toivottavasti tämä ei jatkossa ala allergisoimaan.

Eerika kirjoitti...

hei oon kanssa kuullu noista kuitukynistä! mutta en oo vaan koskaa oikein tienny, että mistä niitä saa ostaa.. Toi ohkasuus kyllä kiinnostaisi. Kun tuntuu, että akryylikynsissäkin pitää olla jo vähän paksuutta jos on pidemmät kynnet..

Anonyymi kirjoitti...

Tää blogi on antanut mulle paljon lohtua. Allergisoiduin geeleille myös ja sormista lähtee nahka, joten parantumaan päin. Geelit viilasin pois vko sitten, kun oireet alkoivat. Innostuin kovin, jos kuitukynnet sopisivat myös minulle. Täytyy kokeilla.. Omat kynnet on nyt ohuet, ehkä viilasin niitä liikaa, kun en ole ammattilainen. Allergiaan altistuminenkin saattoi johtua siitä, kun en varonut geelejä kynsiä tehdessäni. Harmittaa kovasti!

Maryah kirjoitti...

Hei Anonyymi..
Kiva kuulla että blogista on löytynyt iloa! :)

Hyvä että syy oireisiisi kuitenkin löytyi ja kunhan ihosi on parantunut kunnolla, voi kuitumateriaaleja kannattaakin kokeilla. Kokeile toki kuitenkin aluksi vain yhteen tai kahteen kynteen ja katso aiheuttaako materiaali allergiaa, ihan varmuuden vuoksi.

Allergisoituminen on ikävä juttu ja jokin muukin voi jatkossa laukaista oireet.

Itselläni onnekseni kuitumateriaalit eivät ole aiheuttaneet mitään oireita, eli toivoa on! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...