sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lakkaa, säihkettä ja Cinapron koristesettejä

Ihanat kynnet -verkkokaupasta tupsahti tällä viikolla sponssaustuotteita. Tämä kaiken kimaltavan perään oleva harakka tietysti oli ihan täpinöissään.

Kuoresta paljastuikin odottamani China Glazen Dance Baby -lakka uudesta Electropop-kokoelmasta, Cinapro:n koristesettejä sekä mikrohelmiä, strasseja ja kaunis 3D-koriste. China Glazesta on tulossa omaa erillistä postausta.
Cinapro -koristesetit:
Mini Decoration Kit ja Crowned Jewels

Kaikki koristesetit löytyvät täältä.

Cinapron koristesetit olivat vallan mieluisia; toisesta setistä (Mini Decoration Kit) löytyy erilaisia koristeita valkoisesta vaaleaan lilaan, punaiseen ja pinkkiin. Toisesta setistä (Crowned Jewels) taas puolestaan löytyy erivärisiä sekä -muotoisia "timantteja" (eo. linkeistä pääsee ko. tuotteiden sivuille ja Cinan koristesettejä löytyy verkkokaupasta myös muita). Seteistä löytyy lisäksi pienet manikyyritikut.

Näitä isompia timantteja voi käyttää kynsien lisäksi vaikka korujen teossa tai muussa askartelussa.

Mini Decoration Kit on monipuolisuudessaan ja näppärässä koossaan myös varsin oiva setti matkalle mukaan.
Ihania koristeita!

3D-koriste; kruunu strasseilla.
Näitä löytyy Ihanat kynnet -verkkokaupasta monenmoisia ja ovat kyllä vallan kauniita.
Koristeen kaareva muoto myös auttaa tätä suorastaan korumaista koristetta istumaan kynnelle helposti ja
nämä koristeet ovat sen verran vahvaa tekoa että näitä voi vallan hyvin käyttää moneen kertaan.
Kiinnittäminen tietysti kannattaa tehdä liimalla, kynsilakka ei varmasti tällaista paikallaan pidä.
Jälleen kerran, nämäkin sopivat hyvin myös koruaskarteluun.
Kaikki 3D-koristeet löytyvät täältä.


Kuoresta löytyi myös hyrrissä kullan- sekä hopeanvärisiä mikrohelmiä ja pyöreitä erivärisiä strasseja, jotka molemmat tulivatkin ihan tarpeeseen; näitä saa kulumaan yllättävän helposti. Koristehyrrät ovatkin Ihanat kynnet -verkkokaupassa mielestäni varsin edullisia (nämä hyrrät 3,50€ ja 4,50€). Itseäni jäikin tuolta houkuttamaan parit koristehyrrät; täytynee kotiuttaa kunhan taloustilanne taas tasoittuu, samaten muutama China Glazen lakka on himotuslistalla (ja onhan sieltä uusi kokoelmakin taas pian tulossa). Kaikki koristehyrrät löytyvät täältä.
Koristeluhimo on suunnaton!


Uutta CG:n lakkaa onkin jo kynsillä ja siitä on erillistä postausta tulossa! Vieläkin sormien iho on vähän huonossa hapessa, mutta eiköhän tuo öljyämisellä ja rasvailulla pian helpota ja onneksi on tuo kuvien retusointi keksitty jotta kehtaa ehkä kuviakin julkaista. ;)

5 kommenttia:

Yonna kirjoitti...

Ihania koristeita <3<3<3
Ja ihanan selkeitä kuvia oot ottanut :) Niitä on ihan ilo katsella :)

p.s. haastoin sut: http://me-mynails-and-i.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

Airi kirjoitti...

Ihania koristeita, ja varsinkin tuo GC lakka! <3

somethinglikenails.blogspot.com

Yue kirjoitti...

Oi, ihania nuo erilaiset strassit. Ja tuo China Glazen lakka. ♥

Anonyymi kirjoitti...

Heippa

Kiva löytää "hengenheimolainen" jolle geelit aiheuttivat myös allergiaa.. Itse sain kamalan kutinan ja siihen vesirakkuloita ja nyt kädet tahtoo reagoida uusiin rasvoihin yms.. :/ Luulin että siihen jäi kynsien teko, mutta huomasimpa täältä sinun blogisi kautta että on ehkä olemassa vielä vaihtoehto, tuo lasikuitukynnet. Oletko niistä pitänyt ja onko ollut helppo tehdä? Niistä ei jotenkin ihan hirveesti ole tietoa oikein missään tai ainakaan mä en oo löytänyt ja kovasti kyllä kiinnostaisi alkaa niillä kokeilemaan, josko kädet kestäisi.. :) Onko niihin jotain omia lakkoja vai ihan tavallisilla lakoilla olet niitä lakkaillut ja koristellut? Pysyykö lakat kuinka kauan? Voiko hileitä tai strasseja käyttää koristelussa->miten kiinnität? Paljon kysymyksiä anteeksi, mutta olet näitä tehnyt ja luulen että osaisit vähän vinkata neuvoja :)
Kiitos paljon vastauksestasi jo etukäteen!! Lotta

Maryah kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja Yonna tosiaan tuohon haasteeseen onkin jo hyvä tovi sitten vastattu. :)

Anonyymi:
Kannattaa kokeilla, tietysti vastuu on jokaisella itsellään enkä voi taata että tuo tekniikka olisi allergisoimaton jokaisella. Kokeilemalla selviää, mutta itselläni nuo oireet geelien kanssa tosiaan olivat pahat ja nämä kuitumateriaalit eivät ole aiheuttaneet mitään. Yritän paraikaa kasvattaa tipit pois niin että pitäisin jatkossa kuituvahvistuksia vain luonnonkynnen kanssa. Ja materiaalit ovat ainakin varsin edulliset.

Noita akrylaatteja muuten sitten löytyy muustakin kosmetiikasta, kannattaa katsella tuoteselosteita. Hiuslakoissa ja suoristusvoiteessa olen ainakin sitä huomannut olevan, tosin hiuslakka ei ole oireita aiheuttanut, joskin käytän hiuslakkaa todella vähän.

Kuiturakennekynnet voi lakkailla normilakoilla ja koristeet kiinnittää niinkuin lakan päällekin, kynsilakalla tai liimalla. Toki tällä materiaalilla ei voi leikitellä koristeiden kanssa samoin kuin geelillä (esim. koristeiden upottaminen geeliin yms.). Itse kiinnittelen strassit aina lakalla, liimalla toki saa paremman kestävyyden.

Kynsilakanpoistoaineen kanssa kannattaa muistaa (ihan niinkuin geelikynsienkin kohdalla) että käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta. Asetoni nimittäin liuottaa kynnet todella näppärästi.

Itse olen käyttänyt näiden kynsien kanssa myös (ainakin Ihanat kynnet -verkkokaupassa myytävää) Artisanin uv-päällyslakkaa (joka kovettuu ihan luonnonvalossakin, ei siis tarvitse uunia) eikä ole aiheuttanut allergisia reaktioita (luonnonkynnellekin olen tuota käyttänyt.. nopeuttaa kynsilakan kuivamista ja antaa kauniin kiillon).

Kysele ihmeessä jos kysymyksiä herää! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...