maanantai 20. helmikuuta 2012

Ihanat kynnet -ihanuuksia

Tänään raahauduin osanäytön suorittamisen jälkeen kotiin kera Keskon Mestarimyyjä-todistuksen, kiitettävällä tuloksella sekä kera stipendin lahjakorttien muodossa. Hui! Eiköhän nuo lahjakortit tule käytettyä sisustusjuttuihin tai johonkin isompaan hankintaan myöhemmin. :)

Tarttuipa myös tulomatkalla Stockalta matkaan silmämeikin poistoainetta, kasvonaamioita sekä Konadin helmiäispinkki leimauslakka (Psyche Pink?).


.... ja päätin raapustella viime viikolla tekemästäni tilauksesta Ihanat kynnet -verkkokauppaan. Tilailin muutaman China Glazen lakan ja 3D-rusettikoristeita.


Alesta bongasin parit 3D-rusetit sekä pari ihanaa lakkaa, CG:n Vintage Vixen kokoelmasta (2010) Emerald Fitzgeraldin ja Swing Babyn. Tuoreesta Electropop-kokoelmasta hankin hinkuamani Fuchsia Fanatic -lakan.

Extrana näiden lisäksi tuli pari settiä kynsitarroja sekä Color Clubin Art Club -koristelakka (liner) sävyssä Technicolour Doll.
Ihanat kynnet -verkkokauppaan on muuten tullut uusia ihan järjettömän kauniita kynsitarroja! Vai mitä olette mieltä? Click click...

Ja ottakaahan osaa lakkauskilpailun teeman äänestykseen sivupalkissa!

4 kommenttia:

Niniane kirjoitti...

Ompa ihania uusia tarroja! Nyt tekee heti mieli laittaa tilausta emnemään... :) Itsekin olen muutaman kerran muuten tuon mestarimyyjän suorittanut. :)

Eerika kirjoitti...

voi vitsit, tykkään tarroista kans, mutta koskaa en osaa käyttää niitä. En vaan saa mitenkää nätisti niitä kynsille..

Mardy kirjoitti...

Moi!
Ja onnittelut hyvästä menestyksestä ja stipendistä :)
Upeita tarroja! Onko kokemusta; pysyykö rusetit kynnessä hyvin kynsiliimalla?
Mulla on kans toi CG:n fuksia lakka, tosi tsäpäkkä kynnellä, tykkään :)
Mukava kuulla että kuiturakennekynnet sopii sulle, pelkäsin jo aiempien reaktioiden takia että joudut kokonaan jättämään rakennekynsijutut.
Lumipyryterkuin Mardy

Maryah kirjoitti...

Niniane:
On tuo mestarimyyjä itsellenikin tuttu mutta ensimmäistä kertaa todellisuudessa tänä vuonna tuon suoritin. Taitaa olla tätä nykyä pakollinen kouluissa.
Hirmu hyviä ne kirjat (itse suoritin koti ja sisustus puolen), ihan yleissivistävää tekstiä... tallessa pysyy kirjat! :)

eerika:
Ai? Noin niinkuin jäämään nätisti vai muuten aseteltua? Pitää reenata vaan, kyllä se siitä! :) :)

Mardy:
Kiitos! :)
En ole noita isoja rusetteja käyttänyt, veikkaisin että liimalla pysyy (ainakin semmoisella ytymmällä millä tippejäkin liimaillaan), kynsilakalla eivät kuitenkaan varmasti pysy.

Täytyykin pistää tuo fuksia lakka käyttöön :) Nyt ollut tuo Emerald Fitzgerald monta päivää ja ihan höpsönä olen kyseiseen lakkaan :)

Ei ole vieläkään tullut mitään reagointia noille rakennekynsiaineille, eli voit arvata vaan kuinka iloisia täällä ollaan! :) Ei sen takia että saisi näyttävät kynnet, vaan sen takia että aina ei kynnet ole lyhyet tyngät johka katkeilee kokoajan. :)Kiitoksia kommenteista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...