sunnuntai 12. helmikuuta 2012

China Glaze -alea ja kuiturakennekynsiä

Ihanat kynnet -verkkokaupassa on China Glazen Vintage Vixen -kokoelman (syksy 2010) lakat alennuksessa hintaan 6,50€; käykäähän ihmeessä kurkkimassa noita aina tyylikkäitä sävyjä! Itse tilasin kaksi; Emerald Fitzgeraldin ja Swing babyn, ja tulossa on myös Electropop -kokoelmasta toinen ihastukseni: Fuchsia Fanatic. Tuossa kokoelmassa kyllä noita lakkamahtavuuksia on enemmänkin, mutta valitettavasti rajansa lakkahankinnoillakin ja onhan sieltä taas tulossa maaliskuussa China Glazelta uusia lakkoja... apua!

MiMaxille tein myös pikkutilauksen, tulossa on tarpeita kuiturakennekynsiä varten sekä koristeuutuuksia. Noiden kuitumateriaalien ei pitäisi aiheuttaa mitään, mutta testataan nyt alkuunsa järjen kanssa yhteen kynteen, olen vähän säikyksi tullut nyt kaikille aineille (lähinnä tuo liima jänskättää). Tarkoitus oli tilata myös tämä kirkas mattalakka, jolla saa mihin tahansa lakkaan mattapinnan mutta pääsi unohtumaan, joten ensi tilaukseen sitten. Vaikuttaa kyllä kivalta eikä tarvitsisi erikseen mattalakkoja ostella kun yhdellä lakalla taikoo mistä tahansa lakasta mattapintaisen.

2 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Oon käyny jo monta kertaa kuolaamassa niitten Vintage Vixen alelakkojen perään. Se Emerald Fitzgerald on aivan ihana samoin kuin First Class Ticket. Voisitkohan laittaa jonkun postauksen siitä Emerald lakasta sitten kun saat sen? Olis kiva kuulla jotain kommenttia siitä, että oliko se sitten hyvä- vai huonolaatuinen jne.

Maryah kirjoitti...

Kissa:
Juu ehdottomasti postailen tuostakin lakasta! :) Vaikuttaa todella upealta sävyltä. Upea tuo First Class Ticket lakkakin, sitä kanssa ihastelin, mutta on entuudestaan kovin samannäköinen lakka joten tuo CG jäi siis nyt hankkimatta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...