maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kiilakorkoja

Tilailin tuossa Nellyltä alesta popottimia ja odotinkin tilaamiani kiilakorkokenkiä kuin kuuta nousevaa. Toiset, Poxyt olivat juuri passelit jalkaan, mutta Amaliat olivat pienoinen pettymys. Kengät olivat yllättävän siron näköiset ja nätit, mutta malli oli toooodella napakka. Sain kengät ihmeen kaupalla jalkaan, ja olivat suhteellisen ok kokoiset mutta jalan asento oli jotenkin outo vaikka korkoihin olenkin tottunut. Ennen kaikkea tuo varsi oli käsittämättömän tiukka; joustoreso ei juuri joustanut ja oma, mielestäni varsin normaali eikä edes erityisen rintava jalka ei meinannut varresta mennä millään. Väljyyttä kuitenkin jäi nilkkaan selvästi kun kengät jalkaan sain. Käytän koon 39-40 (joskus 38) kenkiä riippuen mallista, merkistä ym. mutta hassua siis oli, että Nellyltä aiemmin tilatut koon 39 kengät ja nämä uudet koon 39 kiilakorkosandaalit olivat juuri sopivia, mutta varrelliset kiilakorot olivat kokoa 40 ja naftiksi jäi. Palautukseen siis lähtivät nuo Amaliat, mutta Poxyt jäivät odottelemaan kesäisempiä kelejä. Harmi sinänsä, tykästyin niin kovasti noihin muuten.

Nelly Shoes - Amalia
Kuva Nelly.com

Kiilakorot ovat kyllä hyvät biitsikäyttöön tai pidempään kävelyyn; heti ei hiekka puske kenkiin ja jalka saa paremman tuen kuin piikkikoroissa. Poxyjen materiaali ei tosin varmasti pintamateriaalinsa puolesta kestä kovin vetisiä kelejä ja vesileikkejä. Hieman Poxyjen remmien vihreästä väristä miinusta; olisi saanut olla ruskeat kokonaan. Mutta varsin hyvä löytö 20,50€ alehintaan. Tykkään <3
Nelly Shoes - Poxy
Kuva Nelly.com

Alesta löysin myös Baman seepra- ja leopardikuosiset pohjalliset, jotka on kiva sujauttaa vaikka korkkareihin (tarttuva pinta). Ihanat!

Baman kengäpohjalliset
Kuva Nelly.com


Odotan kyllä kovasti että pääsen lumien sulettua ja soran kadottua jalkakäytäviltä kaivelemaan kaapista käyttöön kaikki ihanat korolliset; kävelymatkakin bussipysäkille on sen verran lyhyt että korkeimmillakin koroilla kipsuttelee ihan mielellään ja töissä kengät vaihtuvatkin käytänöllisempiin pinkkimustiin Crocseihin.

Oletteko te tehneet kivoja ale-löytöjä Nellyltä?

3 kommenttia:

Hannele Eronen kirjoitti...

Kivat noi Proxyt!
Arvaa, kuka kävi tuhlaamassa hirveesti rahaa nelly.com:issa... Itsekin ostin noita pohjallisia (oho, paljastin vastauksen).

Anonyymi kirjoitti...

arvaa kaks kertaa kellä on noi poxyt kans oottamas tuolla kesäkelejä?! :D xD its MEEEE!! <3

Maryah kirjoitti...

hannele:
On, ihanat! Voi Nellyllä voisi tuhlata rahaa vaikka ja kuinka! Valikoimat tosi hyvät.
Noita pohjallisia olisi melkein pitänyt hamstrata useammat! :)

Laura:
Oih! :) Kipsutellaan sitten yhdessä kesällä Poxyissa! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...