maanantai 26. maaliskuuta 2012

Sulka-askartelua

Viikonloppuna testailtiin vihdoin plikan tukkaan aiemmin lahjaksi ostettua Great Gear hair wrapperia. Hair wrapper toimii pattereilla ja se kieputtaa hiusten ympärille ohutta nyöriä. Lisäksi voi kiinnittää vielä vaikka helmiä.


Kokeiluun pääsi vaaleanpunainen sävy ja muutama kappale helmiä. Hieman lyhyeksi jäi wrapit kun tytön tukka on kerrostetusti leikattu ja hieman hassu olisi ollut laittaa wrapit alempiin hiuksiin. Ei tullut mieleen kokeilla jatkamista ilman omaa hiusta, tiedä olisiko se edes onnistunutkaan...

Lopuksi lisäsin avattavien helmien väliin pinkit sulat (Tiimarista).
Käsinhän tämän voi tehdä tietysti kanssa, mutta vaiva on kovin suuri verrattuna tämän kaltaiseen laitteeseen. Veikkaan että omaan tukkaankin tulee kokeiltua kesää kohden jotain vastaavaa, hieman neutraalemmilla väreillä tosin.

Höyheniä kokeilin myös vihdoin korujen teossa, ihan tuollaiset nopeat väkästykset tein; tarkoitus on tehdä enemmän koruja (korvakoruja sekä riipuksia/kaulakoruja) sulkia käyttäen. Tiimarissa noita sulkia myydään rasioissa 1,49€ hintaan; itse ostin pinkkejä, keltaisia sekä valkoisia. Ovat juuri sopivan kokoisia esim. korvakoruihin.

Helppoa kuin heinänteko. Tippa liimaa nyörinpään sisään, sulan kärki perässä ja pihdeillä litistetään
nyörinpää napakasti kiinni. Solmusuojat sopii tähän yhtälailla.

5 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Ai tähän on nykyään konekkin :D Mä oon tehnyt näitä aikoinaan käsin itselleni ja kamuille. Onnistuu muuten teko vaikka parin sentin pituiseen hiukseen kun kierittää muutamien lankojen ympärille joka on solmittu hyvin hiukseen...
Mulla vaan aikoinaan kärsi hiukset tässä hommassa ihan hirveesti.
Ihania sulka koruja, tarttee varmaan ostaa niitkin samalla kun käyn pääsiäis koristeita hakemassa lisää :)
Sitten koruihin liittyvää... mistä sää ostat noita korujen osia? Itehän ostan Villihelmestä mutta kun siellä on vaan aino noi samat, vaihtelu virkistäis malleissa joten jos tiiät hyvän ja edullisen paikan niin vinkkaathan :)

Pinja kirjoitti...

Tosi hienot noi korvikset! Itsekkin kyselisin mistä olet noita korun osia ja esim. pihdit ostanut(oletko siis halvalla jostain läytänyt) Itsekkin tykkäisin tehdä erilaisia koruja, mutta kun ne välineet puuttuu.. :) Lisää tällaisia postauksia vaan!

Maryah kirjoitti...

Mirja:
Villihelmestä oon kanssa suuren osan hankkinut. On pitänyt katsastella löytyisikö joku muukin kiva kauppa. Se hyvä puoli Villihelmessä on, että valikoimaa on kyllä paljon vaikka samat tuotteet pyöriikin.
Ebaysta löytyy ihan hirvittävät määrät erilaisia korutarvikkeita ja helmiä kun malttaa hakea, kaikkea todella upeaa. Sieltä jotain helmiä tullut hankittua. Ja ovat hirmuisen halpoja!

Pinja:
Kuten Mirjalle vastasinkin tuossa, Villihelmestä tulee hankittua paljon korunosia ym. Sinellistä, Tiimarista ja Ebaysta kanssa. Pihdit ja leikkurit on vuosikausia pyörineet, äidiltä taineet mulle siirtyä. Tiimarista saa kyllä leikkureita ja pihtejä, yhtä lailla varmasti Sinooperista, Sinellistä (Sinelli ainakin myy hirmuisesti korutarpeita) ja muista askarteluliikkeistä ja verkkokaupoista.

Rakennustarvikeliikkeistä kannattaa kanssa kurkata pihtejä ja leikkureita, monesti myydään edullisia settejäkin jotka ei ehkä rankkaa raksakäyttöä pitkään kestä mutta tällaisiin hommiin on iso ilo. Suht sirojahan nuo tietysti saa olla.

Tiimarissa muuten on lasihelmiä nyt -50%!
Kiva että postaus miellytti! :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Vitsi mä muistan vielä sen kun pienenä väkersin noita käsin mun hiuksiin. :D
Noi sulat on aika makeet hiuksissa. 8)

Fani kirjoitti...

Ihania noi korvikset (: Mullakin oli joskus aikoja sitten tuon tapainen laite :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...