lauantai 17. maaliskuuta 2012

China Glazen Foie Gras

China Glazen uusimmasta kokoelmasta löytyy tämä harmaanruskea lakka, jonka äkkäsin olevan kuin Chanelin Particulière 505 tai Essencen 66 Most Wanted, jonka kotiutinkin viime vuonna Kanarian reissulta. Lakasta postailin aikoinaan täällä ja onpa se vilahtanut mm. täälläkin. Eli tässä taas yksi hieman edullisempi versio. Tätä lakan sävyä tosin en ole itselleni kotiuttamassa koska suotta en samansävyisiä viitsi jemmoihini kerryttää. Muita lakkoja on kyllä tuosta kokoelmasta kieli pitkällä kuolattu; katsotaan josko pari kotiutuisi.

Kuva China Glazen sivuilta.

Nimi tässä lakassa tosin hieman häiritsee, se ei nimittäin herätä niin kivoja ajatuksia kuin itse sävy. Foie Gras -nimihän tarkoittaa ankan/hanhen rasvamaksaa (ja siihen liittyy taas eläinraasujen pakkoruokinta) joten nimi vie kyllä väkisinkin hohtoa lakan kauniilta sävyltä. Tähähän pidetään hienostuneena ruokana (taustoista huolimatta) ja sävy on nimen todellisuudesta huolimatta kyllä tyylikäs ja kaunis kuin mikä, ja esim. kyllä hyvä vaihtoehto Chanelille.

Itseäni tästä kokoelmasta kovasti houkuttelisivat Harvest Moon, Electrify, Stone Cold sekä Hook and Line... Onko teillä omia suosikkeja tästä kokoelmasta?

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onpas todella kauniita sävyjä. Itsellä valikoitui "must have" listalle tuo "Smoke and Ashes". Olen jo pitkään silmäillyt mistä löytyisi kaunis musta glitterilakka ja nyt se oikea taisi löytyä. =)

Myös "Harvest Moon" ja "Fast Track" näyttävät mielenkiintoisilta.

Fani kirjoitti...

Ihania lakkoja! :) Omaani silmää miellyttää todella paljon tuo harves moon, smoke and ashes, ja hooks and line ainakin :) Ne pitää ainain kotiuttaa:)

Maarit kirjoitti...

luxe and lush tulis ehkä ainakin hankittua...

Janette kirjoitti...

Tämä kokoelma oli mulle vähän pettymys. Olen lukenut kaikki Nälkäpeli -kirjat ja se, mikä tökkii on toi nimi "Capitolin värit". Capitol on kaupunki tässä kirjasarjassa ja sen asukkaat pukeutuvat värikkäästi ja ovat itsekkin värikkäitä ja kaikki on heille yhtä juhlaa. Nimen perusteella odotin jotain ihanaa glitter/glass flecked kokoelmaa, joka olisi täynnä kirkkaita värejä.

Kuitenkin yksi lakka tästä kokoelmasta on jo matkalla kotiin. Se on Fast Track, johon rakastuin heti ensisilmäyksellä. Stone cold ja Smoke and ashes jäivät mietintämyssyyn, saatan syksyllä kotiuttaa jommankumman niistä :)

Maryah kirjoitti...

Heidi:
Oi, tuo Smoke and Ashes on kyllä vallan kaunis lakka! (jostain pitäisi itse kuitenkin yrittää tinkiä :D vaikka kaikki ottaisin mielelläni) Oikein tyylikäs lakka, eikä edes mikään överi.

Fani:
Tuo Harvest Moon on kyllä niin mahtavan sähäkän värinen, upea kuparin sävyinen lakka että sitä ei voi olla hankkimatta! :) Vaikka ei itsllä ehkä tuon sävyinen ole se suosikkiväri, niin tämä on kyllä todella todella kaunis ja näyttävä!

MAARIT:
Nätti on, ja onkin monikäyttöinen kun menee sellaisenaan tai minkä tahansa muun lakan kanssa! :)

Jane:
En olekaan itse tuohon kirjasarjaan perehtynyt, mutta hieman sellaisen käsityksen olen itsekin saanut että vähän pirtsakampia värejä olisi voinut tulla. Mutta nättejä sävyjä silti. :)
Tuo Fast Track onkin varsin tyylikäs ja klassisen kaunis lakka eikä kuitenkaan mitenkään tylsä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...