perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kynsien huoltoa ja uusia lakkauksia

Useampi viikko on kulunut kuiturakennekynsien teosta ja hui mahdoton kuinka kynnet ehtivätkään tässä välissä kasvaa. Kynnet ovat kestäneet moitteettomasti lukuunottamatta yhtä etusormen kynttä, joka lähti viime viikonlopun menoissa irti. Luistin kyllä huollosta alussa liiaksi ja epäilinhän tuota tippiliiman kestävyyttä, että lieneekö se sitten tehnyt osansa. Muuten tosiaan kestäneet hyvin, ja joka päivä joutuvat kynnet töissä käyttöön eli todella kestävät ovat.

Toissailtana tosiaan tein huollon kynsiin; viilasin kynnet lyhyemmiksi ja täytin luonnonkynnen ja rakennekynsimateriaalin kasvurajan välin palalla lasikuitunauhaa ja lasikuituliimaa. Raja uudesta kuidusta jäi kyllä näkymään, mutta katsotaan nyt ajan kanssa onko tässä kyse tuotteista vai taidoista. ;) Lakkaahan tuossa aina on päällä joten sinänsä ei haittaa.

Päälle sipaisin aiemmin Ihanat kynnet -verkkokaupasta tilattua China Glazen Swing Baby -lakkaa (Vintage Vixen -kokoelmasta) ja päälle samaisesta verkkokaupasta saatuja ihania kynsitarroja. Päällä Calvin Kleinin kirkasta (Splendid Glaze) lakkaa, joka on kyllä ehdottomasti parasta mitä olen ikinä käyttänyt, eikä se vie strasseilta kiiltoa niinkuin moni kirkas lakka tekee.Ja tässä vielä tuo Swing Baby -lakka ilman koristuksia:


Ja lopuksi pahoittelen ihan hirmuisesti tätä postauksien viimeaikaista vähäisyyttä; kiirettä vain on pitänyt. Ajatuksia ja juttua olisi kyllä vaikka ja kuinka! :)

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet!

Vieteri kirjoitti...

Ihan sairaan kauniit kynnet, ihanat!! :)

Yue kirjoitti...

Ihania kyllä nuo tarrat! Tilasin niitä itsekin vähän aikaa sitten, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan~

satu kirjoitti...

ooi ihan tosi nätit kynnet ! :-)

Niniane kirjoitti...

Ompa upeita nuo tarrat! Mä oon kyllä kuolannut Ihanat Kynnet verkkokaupassa niitä kaikkia kivoja tarroja ho vähän pidempään! Kun vaan seuraavan tilaukseni teen, niin varmasti lähtee jotain tarroja mukaan. :)

Fani kirjoitti...

Tosi nätit kynnet (: Ihana tuo lakka, mullakin on noita tarroja, mutta tein jotain varmaan väärin, koska ne kupruili laitoin jälkeen, ja lähti melkeen heti pois :S

Maryah kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :)

Fani: Ihme juttu. :S Itsellä toimi ihan täydellisesti, jäi hyvin kiinni ja hyvin on lakan kanssa pysyneetkin. Käytitkö päällä kirkasta lakkaa kuitenkin? Toinen juttu voi olla se, että jos kynnen pinta on epätasainen tai rasvainen, ei tarra tartukaan kunnolla kiinni.

Fani kirjoitti...

Juu käytin päällä kirkasta lakkaa, ja olin kyllä viilannu ja siistiny kynteni :o En yhtään tiedä mitä sitten kävi :/ voiskohan johtua, että kirkas lakkani oli jotenkin huonoa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...