keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Postipäivä

Niinhän se kävi kuten arvasinkin, eli MiMaxilta oli postia tullut jo tänään! Innosta hihkuen ihastelin kauniita glitter dusteja (11kpl), ja nyt ongelmana onkin että mitä valita käyttöön ensimmäisenä. Lisäksi kuoresta löytyivät tilaamani muotit sekä liimat, ja pienenä yllätyksenä myös liima, jonka voi levittää siveltimellä. Tämä pääsee käyttöön heti seuraavaksi kun kynsiä liimailen, nyt ajattelin kuitenkin pistää muotit käyttöön. Voisin käyttää toiseen käteen kertakäyttöisiä, ja toiseen uudelleen käytettäviä ja tehdä pientä vertailua käytöstä.

Tässä MiMaxin paketin sisältöä:

Näillä kynsien koristelu on TODELLA helppoa;
kynsilakka levitetään halutulle alueelle, ja kynsi kastetaan hileeseen,
tai hilettä ripotellaan lakatun alueen päälle.
Glitteriä voi kevyesti painella kynteen.
Ylimääräisen hileen voi poistaa kynneltä hennosti pehmeällä siveltimellä.
Päälle kirkas lakka.

Vasemmalla uudelleen käytettävät muotit geelikynsien tekoon,
oikealla kertakäyttöiset.

Kynsiliimat. Olen tykästynyt näihin sinisiin purkkeihin todella kovasti,
pitävät tipit satavarmasti kiinni! Pian käyttöön pääsee siveltimellinen versio!

Toissapäivänä nappasin Tokmannilta mukaan Fing'rs:n geelipaketin (hintaa n.17€), josta löytyy pinkin perusgeelin (4,3ml) lisäksi minikokoinen kynsiviila, primer (4ml), pieni sivellin, sekä puhdistuspyyhkeitä ja ohjeet. Ei mitään hajua laadusta ja toimivuudesta, mutta aikanaan tuon testaan. Tosin, geeli oli kaikkea muutakuin kirkkaan pinkki, joten täytynee käydä asioimassa ja kyselemässä uutta pakettia, nimittäin tuolta ei pinkin geelin kuulu näyttää!Lisäksi ostin Mavalan ihanan herkullisen pinkin kynsilakan, ja on todellakin niin pinkin pinkki, karamellimaisen pinkki. Ehkä hieman barbiemainen mutta todella kaunis väri!

Mavala, 168 South Beach Pink

2 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Oliko tuo Tokmannilta ostettu geeli mistään kotoisin? Yhden "tutun tuttu" tekee kynsiä ammatikseen ja se ylisti tuota kyseistä geeliä. Joutuu varmaan kokeilemaan, jos se on hintansa väärti :D

Maryah kirjoitti...

Tellu: Itseasiassa palautin sen enkä sitten vaihtanut uuteen ollenkaan.. Jäänyt kyllä vähän mietityttämään että millainen olisi.. :) Kiva kuulla että jollakin on tuosta positiivista kokemusta, aina vahvistaa mielenkiintoa kokeilla!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...