tiistai 3. toukokuuta 2011

Metallinhohtoa

Kaiken kiireen keskeltä täällä taas!

Tällaiset ovat viimeiset aikaansaannokseni, tykkäsin ihan kamalasti mutta valitettavasti kynsien kanssa kävi pienoinen pettymys. Alkuunsa kullanväriset tipit olivatkin loppupeleistä käsissäni hopeanväriset, ja kärjistä kärsineet. Nimittäin tippejä leikatessa kärjistä mureni kultainen pinta, ja primerin eksyttyä tipille, vaihtui väri kullasta hopeaksi, joten päätin puunata irti kaiken kullan värin, ja näin kynsiini jäikin hopeanväriset tipit. (Nämä tipit muuten eivät kestä viilausta saumakohdassa sillä eivät ole läpikotaisin metallinväriset, vaan tipeissä on pelkkä pinnoite ja muutoinkin "metalli"pinta menee naarmuille!)


Kärjet oli pakko kuitenkin peittää, sillä leikkauksissa kärsineet kärjet eivät olleen järin kauniit. Purkit siis auki, ja glitter dustia ja strasseja sekä helmenpuolikkaita kehiin.

Lisäksi metallipintaa ja geeliä lähti jo viikonloppuna kynsistäni, ja maanantaiaamuna huomasin toisesta peukalonkynnestä tipin haljenneen pituussuunnassa. Asiaan saattoi olla osallisuutta peukalonkynsieni lättämallilla (joskin aiemmat tipit ovat aina sopineet kaikkiin kynsiini ongelmitta), mutta tipit olivat muutenkin erilaiset. Tipit olivatkin ohuemmat kuin mitä yleensä käytän ja tuntuivat kovin joustavilta, ja geelitkin olivat minulle uudet. Joten, uutta yritystä myöhemmin varmasti, kovin kauniit tipit kuitenkin olivat! Toki samainen kärkien koristelu metallisen näköiseksi onnistuu myös folioilla, joita niitäkin kaapista löytyy.

Tipit ja geelit JT-Cosmeticsilta, koristeet MiMaxilta:

Pinkit helmenpuolikkaat ja strassit pysyivät
hyvin kiinni kirkkaan kynsilakan avulla.
Uusia geelejä siis oli käytössä em. kynsissä, JT-Cosmeticsilta tilatut alustusgeeli, kirkas muotoilugeeli sekä päällysgeeli. JT-Cosmeticsin tilauksessa tuli muutakin kivaa:
Maksikirje toi kotiin em. lisäksi vielä appelsiinipuutikkuja, pari kynsiviilaa ja buffer blockia, sekä koristelutuotteita ( Hello Kitty -koristekuvat sekä Mikki Hiiri -sabluunat). Toimitus kävi todella nopeasti. (JT-Cosmetics tarjoaa myös joustavasti maksuvaihtoehdoiksi laskun ja tilin.) Varmaan myöhemmin tilailen taas lisää. Harmikseni kuitenkin unohdin tilata loppuneen pinkin perusgeelin.

Tänään aamulla tein MiMaxille uuden tilauksen, tulossa olisi kynsiliimoja, reippaasti erivärisiä glitter dusteja sekä muotteja. Odotan innolla että pääsen taas puuhastelemaan! Todennäköisesti tuotteet kolahtavat luukusta aamulla, tai viimeistään ylihuomenna, sillä toimitus MiMaxilta on aina ollut supernopeaa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...