maanantai 30. toukokuuta 2011

Kynsien uusiutumista

Kynsien lookki on taas eri, mutta lopputuloksesta postailua huomenna tai keskiviikkona. Servettikoristelut kestivät yllättävän hyvin, kun lisäilin vielä myöhemmin lisää lakkaa päälle. Niillä pestiin jääkaapit, uunit, saunat, siivoiltiin asunto, putsailtiin akvaario ym. ym. ja olen todella todella yllättynyt kestosta. Aika niiden oli kuitenkin väistyä uusien tieltä.. pois lähtivät kyllä kanssa todella helpolla.

1. Pätkin kynnet lyhyiksi kynsien uusimisen vuoksi.
2. Painoin hetken kynsilakanpoistoaineella
kostutettuavanulappua kynnelle.
3. Pintalakat lähtivät ensin, ja periaatteessa olisi
"alkuperäisen pohjan" voinut ottaa käyttöön uudestaan.
4. Lopulta servettikin ja pohjalakat lähtivät pois, todella
helposti.


Alunperin piti vain huoltaa geelaukset, mutta ajatuksissani ehdin pätkäistä peukalon kynttä kunnes muistin mitä pitikään tehdä. Noooh, pätkin sitten kaikki ja kera uskollisen sähköviilani hioin geelit pois.

Kynsiin laitoin nyt MiMaxilta ostetut pinkit tipit (click click). Vaikuttavat laadukkailta. Liimana käytössä oli MiMaxilta saamani siveltimellinen liima (click click), jonka käyttö oli todella helppoa. Ei se haastavaa perusliimapurkillakaan ole, mutta tämä teki liimailusta helpompaa ja näppärämpää, sekä tarkempaa, ja määrää oli helpompi kontrolloida. Hieman tuntuu myös että työskentelyaika olisi ollut pidempi... Kesto vaikuttaa myös hyvältä. Voin siis suositella ilomielin tätä liimaa!Karkeamman viilauspölyn pyyhkimiseen sopii hyvin kynsiharja
Käytössä Rion Nail primer, toiminut hyvin ja
helppo levittää.

Käytössä olivat geelit Jt-Cosmeticsilta. Tällaiset kynnet olivat viilailtuna ennen päällysgeeliä:Myöhemmin postausta lopullisista koristelluista kesäkynsistä! :)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...