tiistai 31. toukokuuta 2011

Hawaiian Tropic kuivaöljy vs. Garnier Ambre Solaire Clear protect


Pieni arvostelu tuotteista. Ehdin kokeilla tätä Hawaiiania kerran, enkä ollut myyty tälle. Tilasin Hawaiian Tropic protective dry srpray oil- suihkepullon (suojakerroin 15) Glossme.fi:stä taannoin. Tarkoitus oli saada se reissuun mukaan, mutta toimitus viivästyikin arvioidusta, ja odotti palattuamme. Ehkäpä hyvä niin, sillä olisi ollut todella epämukava olla liikenteessä tämän kanssa. Tämä sopii rannalla tai altaalla makoiluun pikku pikku bikineissä, mutta ei liikenteeseen, ei vaatteiden kanssa, ei liian kuumaan.. ainakaan omasta mielestäni. Suihkepullosta plussaa.

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil spf 15

Näin kuvataan tuotetta Glossme.fi -sivustolla:

"Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Spf 15 sisältää ainutlaatuisen koostumuksen kuivana öljynä. Kuivat öljyt imeytyvät ihoon nopeasti eivätkä jätä iholle öljyistä pintaa kuten tavalliset öljyt. Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Spf 15  sisältää UVA-, UVB- ja IR-suojan. Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Spf 15 on vedenkestävä/-hylkivä jopa 80 minuuttia ja se suojaa ihoa kuivumiselta. Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Spf 15  on hypoallergeeninen, dermatologisesti testattu ja kosteuttava. Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil Spf 15 sisältää sen lisäksi porkkanauutetta, antioksidanttia joka pitää ihosta huolta säilyttäen sen kimmoisuuden."

Okei, ihan kiva. Tähän tyyliin sitä kuvataan muuallakin. Mm. Nelly.com myy tätä tuotetta kanssa ja hyvin positiivisella kuvauksella. Mutta olen varmaan epämuodostunut iholtani, sillä tämä ei todellakaan imeytynyt nopeasti ja juurikin jätti tahmaisen öljyisen pinnan ja tunteen ihoon, joka ei kadonnut edes pesulla käytyä. Tämähän siis on "vedenkestävä" (80min), mutta Palmolivekään ei sitä saanut pois. Pienoinen pettymys, mutta varmaan tulee käytettyä, jos todenteolla Suomen onnettomilla (no okei, ehkä Yyteri ei ole niin onneton) rannoilla tulee maattua ja pääsee peseytymään auringossa lekottelun jälkeen kunnolla. Tai muuten vain esim. sääriin tai käsivarsiin, jossei päällä ole suuresti vaatetusta (etenkään öljylle arkaa).

Tämä mielipiteeni ei koske Glossme.fi -verkkokauppaa.. Itse asiassa vaikka hieman myytävistä tuotteista tietoa uupuukin (suuressa osassa ei mitään tuotekuvausta ja välillä vähän vääristä paikoista löytyvät, esim. huulituote kynsituotteista ym.), toimii palvelu hyvin, nopeasti ja muutoin olen ollut tyytyväinen tuotteisiin. Mm. tämän kynsinauha"leikkurin" olen tilannut tuolta, ja on todella hyvä. Hajuvettä (Bossia ja Paris Hiltonia), muuta kynsituotetta ja aurinkotuotetta, matkajuttuja ym on tullut tilattua, eikä ole valittamista niiden osalta. Eli voin muutoin kyllä suositella Glossme.fi -verkkokauppaa. Postikulutkaan eivät ole päätähuimaavat, ja yleensä tuotteet ovat todella nopeasti perillä.


Ja Gloss.me:stä ja Hawaiianista Garnieriin. Nimittäin tästä löytyy suosikkini, hiphei!


Garnier Ambre Solaire Clear Protect spray spf 10

Tuote on ollut käytössä monesti, viime kesänä sitä tuli läträttyä kunnolla. Tätä löytyy ainakin Garnierin sivujen perusteella matalilla suojakertoimilla 10 ja 20, (minusta myös on olemassa ainakin 30 ja 50 sk lisäksi) ja se on väritön ja lupaa olevansa "anti white-trace" tuote, eli ei sotkuja vaatteisiin (eikä niitä ole sotkenutkaan). Tuoksu on kiva, eikä tästä jää ärsyttävää tahmatunnetta iholle. Suihke jättää iholle kosteutetun ja hoidetun tunteen, mutta tahmasta ei ole tietoakaan. Levitys on helppoa ja siistiä suihkepullosta (toki tuo Hawaiian-öljykin on suihkepullossa). Se on vedenkestävä, ja sisältää kaktusuutetta ja e-vitamiinia. Kysessä on Garnierin Ambre Solaire clear protect aurinkosuojasuihke.
Tämä suihke on ollut kesällä monessa menossa mukana, ja sitä on helppo lisäillä päivän aikana ja saa plussat pullon hauskasta ja käytännöllisesti muotoilusta (pysyy kädessä hyvin). Tämähän tuotteena on täysin eri mitä em. Hawaiian Tropicin öljy, eli siinä mielessä eivät ole vertailukelpoisia, mutta kunhan nyt molemmat tässä ajattelin mainita. Veikkaampa kyllä että Garnieria tulee suihkuteltua tänä kesänä taas urakalla, ja varmaan muutakin Garnieria tulee kesäkassista löytymään. Garnieriltahan nyt löytyy vaikka ja mitä aurinkosuojaa, niinkuin Hawaiian Tropiciltakin.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...