tiistai 2. elokuuta 2011

Intuitioneita, kuumakivihierontaa ja kyselyä

Efin Intuition -vaihtoterät tipahtivat eilen postiluukusta, automaattisesti kun lähettävät. Pitäisi varmaan ilmoitella että pitävät tauon, sillä juuri vaihdoin edellisestä pakkauksesta toiseksi viimeisen terän, eli en varmaan ehdi uusiakaan käyttää kokonaan ennenkuin saan uuden setin (terät pysyvät yllättävän hyvinä ja "saippua on riittoisaa"). Toki välillä tulee sheivailtua muullakin, mutta tuo Intuition on vaan ihan mielettömän hyvä ja helppo!

Blogin oikeassa reunassa käynnissä ollut kysely muuten päättyi eilen. Kiitos kaikille äänensä antaneille! 

Kyselyssä kysyttiin "Mistä haluaisit mieluiten lukea?", ja voiton vei selvästi koristelu, 58% kaikista äänistä. Seuraaville sijoille tulivat geelikynnet 39% ja tutorialit 37%. Perässä lakat sekä kosmetiikka ja kauneus tasaisesti molemmat 17%. Jotain ihan muuta sai peräti 2 ääntä (mitä sitten ikinä vastanneiden mielissä tarkoittivatkaan). Nämä kyselyn vastaukset pyritään jatkossa huomioimaan blogissa.


Ystäväni oli ihan vallan ihana ja tovi sitten toimitti minulle lahjakortin kuumakivihierontaan Tampereelle. Voi huokaus, ihana ystävä ja odotan mielenkiinnolla uutta kokemusta. Kiitos Tiina! Rentoutus olisi kyllä tarpeen kovasti, mutta voi olla että en ihan heti malta lahjakorttia käyttää.

Kuva lainattu (First Floor Style & Beauty Center lahjakortti)

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Tuo kuumakivihieronta on ihan taivaallinen! Sain kihlatulta 75min lahjakortin kokovartalo hierontaan ja se oli aivan mieletön :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...