sunnuntai 28. elokuuta 2011

Höpinöitä

Tosi reippaasti olette osallistuneet arvontaan, ja postausehdotuksia on tullut todella paljon. Todella hyviä ehdotuksia! Palaan postausehdotuksiin arvonnan päätyttyä. Arvontahan on siis auki vielä ensi keskiviikon ja torstain vaihteeseen asti. Olen ensi viikolla taas reissun päällä, joten arvonta tapahtuu palattuani reissusta (todennäköisesti viikonlopulla) ja palkinto puolestaan lähtee postiin kun olen saanut yhteyden voittajaan. Vielä siis on muutama päivä aikaa osallistua!

Kommentteja on kanssa tullut mukavasti! Vaikka en jokaiseen kommenttiin vastaa suoraan, joka ikinen kommentti huomataan ja aina on kiva huomata että joku vaivautuu kommentoimaan. :) Ja tuohon kynsien mallia koskevaan äänestykseen on tullut kanssa hurja määrä ääniä, hieno juttu! Tuo kyselyhän sulkeutuu kanssa muutaman päivän sisään.

Ihan unohtui tämmöinen halpa löytö postata, taannoin osui silmään hurjalla 50 sentin hinnalla Casuellen kimalteleva vaaleanharmaa lakka:


Huomiselle on ajastettuna tulossa postaus hajuvesistä, olen koko aamun matkalla, joten näppärämmin tulee postaus kun sen ajastan.

Jotenkin nyt muuten tuntuu kun noita sääennusteita katselin, että se syksy taitaa alkaa ensi viikolla sieltä jo tulla. Mihin se kesä meni?

2 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Mistä O.o

Maryah kirjoitti...

Candynails:

Joskus hyvä tovi sitten Ideaparkin Tokmannilta. :D Oli pari kappaletta muiden seassa 50cnt, taisivat olla ainoat jäljellä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...