sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Syksyisiä kukkasia

Pitkästä aikaa uutta lakkausta/koristelua! Välissä on ollut ihan peruslakkaukset kaiken hässäkän keskellä. Perjantaina pistin käyttöön uusia tarroja, ja kaivelin kaapista oranssit lakat. Pohjalla näissä lakkauksissa siis Yves Rocherin oranssia (kynsillä enemmänkin koralli) Orangé Doux -lakka (2 kerrosta), jonka päällä Miss Selenen oranssi helmiäinen 132. Tuo selenen oranssi ei yksinään riitä peittämään, joten Rocherin lakka toimi hyvin alla. Miss Selenen lakka muuttaa sävyn sopivasti kauniin lämpimäksi oranssiksi.

Lisäsin päälle uusia tarroja, erikokoisia valko-oransseja kukkia. Jatkoin koristelua dotting toolin kanssa, sopivan sävyn sekoittelin em. Miss Selenen lakasta ja valkoisesta lakasta, sillä juuri nappia sävyä ei valmiina ollut lakoissani. Molempien käsien nimettömiin lisäsin oranssit strassit kukkien keskelle.


Molempien käsien koristelut ovat identtiset.
Hieman tuota pituuseroa kynsissä on kuten näkyy, mutta en malta lyhentää...
Tasataan pikkuhiljaa. :)

Siistin hieman myös tuota myyntisivua myydyistä jutuista, vahvistusta odotellen joku sinne vielä jäi myynnissä olevien ohella. Siltikin tulossa pitäisi olla vielä uutta.


Ja tovi sitten sain tunnustuksen Meikki Monsterin Maailma -blogin lebeniltä... KIITOS!Edelliseen liittyi myös tunnustukset itsestä, johon  My Big Bang Theory -blogin Elisabetilta saamani haaste sopii vallan hyvin vastaukseksi. :)

Ymmärsin siis että pitää kertoa itsestään 8 satunnaista asiaa. Eli:

1. Rakastan salmiakkia, juustoja ja viinejä
2. Olen totaalisen ehdottomasti koiraihminen (ja muutenkin täysin eläinhöpsö)
3. Toinen silmäni on vihreä, toinen puoliksi vihreä ja puoliksi ruskea.
4. Vasara pysyy kädessäni siinä missä meikkisivellin. Ensimmäinen tutkintoni oli sisustusrakentamisen artesaani.
5. Inhoan lattiakaivoja. Pystyn siivoamaan lattiakaivon hanskat kädessä, mutta suihkussa lattiakaivon päällä seisominen puistattaa ihan kirjaimellisesti.
6. Teen listoja. Ostoslistoja, tehtävälistoja, muistilistoja, ja kaikenmaailman erilaisia listoja. Kännykkäni on täynnä listoja. Toteutus voi jäädä, mutta ajatus on aina päällä.
7. Kotoisin Keski-Suomesta, isänisän kautta verta myös Pohjanmaalta.
8. Rakastan merta ja vettä yleensäkin, oli se sitten akvaariossa tai ympäröi varpaani. Olinpa veden päällä veneessä tai istumassa rannalla. Olipa se joessa, lammessa, järvessä, meressä...missä vain.

En pistä haastetta erityisesti kenellekään eteenpäin, jokainen haluava voi luonnollisesti tällaisen postata! Toisin sanoen, haastan kaikki! :D

Huomenna luvassa lasten foliokoristeltuja kynsiä!

2 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Onpa nätit kynnet :)

Anonyymi kirjoitti...

Nätit kynnet ja noin pituuserotkaan eivät erotu niin vahvasti. ((:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...