perjantai 14. lokakuuta 2011

Gold Starburst

Viikonlopulla lisäilen tuonne myyntipuolelle vielä mallikiekkoja ja vähän fimoja, myöhemmin varmaan tulee pari säilytyslokerikkoa, katsotaan tuleeko muuta. Hitaasti mutta varmasti! :)

MiMaxin pikkuinen toimitus tuli tänään, nopeasti kuten aina. Tilasin MiMaxilta siis uutta kullanväristä foliota ja niin mahdottoman suloisia water decalseja. Katsotaan jos pääsisi pian tuota uutta foliota käyttelemään. Folio on kerrassaan kaunista, hologrammiefektin kanssa kauniisti valoa heijastavaa. MiMaxin foliot löytyvät täältä.Kultainen Gold Starburst -folio jossa on erikokoisia tähtiä.
Hologrammiefektillä kauniisti heijastelee valoa.

Ja nuo water decalsit... Voi että! Katsokaa nyt miten ihania Ihaa-kuvia!

1,50€ MiMaxilla
Water decalsit löytyy täältä.

Ja asiasta kymmenenteen, yllättipä sitten tuo aiemmin kiusannut allergia taas uudestaan aiemmin tällä viikolla. Sormissa alkoi yksi ilta saunan jälkeen kummallinen mutta tuttu tunne, kunnes huomasin ihossa muutoksia. Hydrocortison ja Benadryl (allergialääke jota saa reseptittä) tuntuivat kuitenkin auttavan.

Pakko sanoa että olen hieman ymmälläni. Olen siis ajatellut että johtui geeleistä, mutta nyt ei geelejä ole ollut käytössä pitkään aikaan. Läträsin ennen tuota taas tullutta ihoihmetystä Lidlin Cien -kynsilakanpoistoaineella (hyvä lakanpoistoaine muuten, lähtee lakat hyvin!) ja kynsilakoilla, ja alkoi raksuttaa että tekeekö kynsilakanpoistoainekin tuon. Hetkeen en ole käyttänyt tuota Cienin ainetta, vaan noita ihan perus asetonillisia nyt kun ei rakennekynsien takia tarvitse asetonia välttää. Allergisoiko nyt tuokin, liittyykö se jotenkin geeleihin vai mistä on kyse.. Sanotaan että iho on kuin norsu; se ei ikinä unohda... Lieneekö jäänyt joku krooninen riesa tuosta. Aika näyttää.

Oikein hyvää viikonloppua muuten kaikille ja aurinkoisia syyspäiviä!

3 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Hitsi ku sulosii noi ihaat! Noita folio juttui en ookkaan vielä kokeillu, mutta taidan jättää ihan suosiolla ne myöhemmäksi kokeiluksi, alkaa olemaan jo kaikkee niin että tursuilee joka paikasta mun kynsijuttui ja en oo yhtään varma että mies on siitä mielissään ;D Vaikka toisaalta sillä on omat harrastuksensa ja mulla omani :)
Hitsin pimpula tota sun ihottumaas! Mä en kyllä toisaalta olis mitenkään yllättyny vaikka johtuiski tosta poistoaineesta. Kuinkahan hyvin noi Lidl:in tuotteet on testattu? Vaikka käytänhän mää itekki niitä kun on niin halpoja ja ei mulle niistä mitään oo tullu. Tuotteitakin on ihan laidasta laitaan...

Elin kirjoitti...

Aws noi ihaat!<3 (_:

Rose kirjoitti...

Ihania nuo ihaat, pakko saada! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...