maanantai 10. lokakuuta 2011

Foliokoristeluita

Viikonloppuna koristeltiin miehen tytön ja tämän kaverin kynnet ja kaiveltiin esiin foliot. Foliot on hankittu MiMaxilta. Foliovalikoima MiMaxilla on todella suuri, foliot löytyvät täältä. Hintakin on todella edullinen ja yhdestä rullasta tekee monet monet monet kynnet!

Täältä aiemmasta postauksesta löytyy lisää juttua foliokoristelusta... Foliokoristelussahan tarvitset folion lisäksi liiman (MiMax myy hintaan 4,95€), sakset sekä työvälineen jolla folio kiinnitetään kynteen. Itse käytän kiinnityksessä tiiviitä vanupuikkoja mutta pehmeä kynsinauhantyönnin sopii myös hyvin. Lisäksi päälle kirkasta lakkaa jotta folio kestää.

Magenta ja emerald (smaragdi) foliot

Ja tällaiset tyttösten kynsistä tuli:

Smaragdifolion lisäksi nimettömiin lisättiin sydäntarrat, jonka jälkeen
Ellen tahtoikin lisää tarroja, ja kukkia saivat muut kynnet ylleen.
Lisäksi peukaloihin lisättiin kukkatarrojen keskelle strassit.


Kiian kynsiin tuli magentafolio ja päälle lisättiin kynsitarroja sekä strasseja.


Kiia sai myös varpaisiinsa koristelut:

Leopardeja kultaisella pohjalla. Konadin m57 laatalla kuviot.

8 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Kivoja kynsiä :)

Sonne kirjoitti...

Foliot näyttää kivoilta! Pitäisi varmaan joskus kokeilla. ;D

Lilli kirjoitti...

Nättejä :)

Laura kirjoitti...

Hei vähän kivan näköisiä! En oo aikasemmin tajunnut mitä näillä saakaan aikaan :)

Sulle ois muutes haaste -> http://lakkausrakkaus.blogspot.com/

Anni kirjoitti...

Oi! Onko nämä foliot ikävä laittaa, vai helppoa? Näyttää kyl tosi kivalta :)

Mardy kirjoitti...

Moi! Jopa on tyttösillä näpsäkät kynnet :) Tarvisin vähän vinkkiä; mitä kynsilakanpoistoainetta käytätte geelirakennekynsille? Itse olen käyttänyt Maybellinen Gentle Removeria, mut tuntuu että "kuluttaa" helposti päällimmäisen geelikerroksen. Ostin tilalle Dependin lakanpoistoainetta (ainoa rakennekynsille tarkoitettu lakanpoistoaine jota löytyi Kicksin valikoimasta), mut sillä ei meinaa lakka lähteä. Eli mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan, kiitos :) -Mardy

Maryah kirjoitti...

Kiitos kaikista kommenteista! :)

Laura:
Haasteeseen vastattu tätä postausta ennen. ;)

Anni:
Mielestäni vallan näppärä laittaa kun vähän harjoitellut. Liiman pitää olla ehdottomasti kuivanut riittävästi, muutoin tuo "metalli" ei lähde kalvosta irti ja joudut ottamaan homman uusiksi. Riippuu tietysti kuinka täydellisyyttä tavoitteleva foliokoristelussa on mutta kynnen pintaan voi olla vaikea saada aivan täysin täydellisen virheetöntä pintaa, mutta pinnan päälle toki voi levittää liiman uudestaan ja kiinnittää uuden kerroksen foliota, olen huomannut että onnistuu varsin hyvin. Mielestäni vallan mutkatonta kun malttaa odotella liiman kuivumista ja tehdä työn rauhassa. Ja hinnallakaan ei ole pilattu tuo foliokoristelu! :)


Mardy:
Itsellä on ollut käytössä Yves Rocherin kynsilakanpoistoainetta, asetonitonta, ja nyt kaapissa on lisäksi mm. Lidlin kynsilakanpoistoainetta (löytyy muutakin mutta noita olen käyttänyt rakennekynsien kanssa).

Joissain poistoaineissa tosiaan tuntuu että ytyä ei riitä poistamaan lakkoja kunnolla. Dependin kynsilakanpoistoainetta on kanssa ollut itsellä joskus, mutta tosiaan tuntui että sillä ei saanut kunnolla lakkoja pois.

Jossei kynsilakanpoistoaineessa ole mainittu onko se asetonitonta, kannattaa tarkistaa mitä purkista löytyy.. ostin joskus aiemmin kynsilakanpoistoaineita joiden ei kerrottu olevan asetonittomia, mutta niissä ei myöskään mainittu suoranaisesti asetonia (acetone), mutta kävi ilmi googlettelujeni jälkeen, että asetoniahan siinä oli mutta oli eri nimityksellä (Dimethyl ketone). Wikipedian mukaan tällaisia ovat juuri tuo Dimethyl ketone sekä β-Ketopropane, Propanone ja 2-Propanone.
(En ymmärrä kemiasta mitään, enkä tiedä missä yhteydessä alempia käytetään, mutta listasin nyt nekin tuohon Wikipediasta.)
Asetonittomissa kynsilakanpoistoaineissa käytetään etyyliasetaattia (etikkahapon etyyliesteri); Ethyl acetate, Ethyl ethanoate, Ethyl ester, Acetic ester tai Ester of ethanol.

Laura kirjoitti...

Hyvä minä, katoin vain tuolta bloggerin lukulistasta, ettei sulta löytynyt haastetta hetkeen :D ei tarvi vastata tuplana :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...