torstai 6. lokakuuta 2011

Uusia juttuja

Viikon kestänyt yhtämittainen päänsärkyputki (ja niska-hartiajumi) meneillään, voitte varmasti kuvitella fiilikset. Tosiaan on ollut vähän kaikenmoista touhotusta, ja sitten päälle tämä, niin hieman näkyy blogitekstien määrässä ja sisällössä. Mutta täällä ollaan! :)

Lisäilin tuonne myyntisivuille pari juttua, siveltimiä ja dotting tooleja.


Hairstorekin (jossa muuten on pimeät päivät (eli alennuksia) nyt näemmä menossa!!) piristi eilen paketillaan.. muotoilutuotteita, hoitotuotteita, shampoota, minisuoristusrauta... osa itselle, osa muille. Ihania juttuja! Hieman on iskenyt joku hiustenhuoltovimma nyt päälle. Laiska olen muuten kyllä tukkaani laittamaan, ihan liian usein se tulee vetäistyä ponnarille (mistä tukka ei pidemmän päälle tietysti tykkää) tai se liehuu vapaana. Ainoa oikeasti kiva suosimani laitekaveri on suoristusrauta, joka joskus harvoin pääsee kaapista käyttöön kun suoristelen kevyesti latvapuolesta lainehtivaa tukkaa (äitini puolella kaikilla luonnonkiharaa). Toki säästyypä hieman nuo hiukset kun ei ole kokoajan sähläämässä niiden kanssa, minulla kun luonnostaan on ohuet hiukset (voi miksen perinyt äitini hiuksia!).

Onneksi pituutta alkaa olla kivasti, kasvatusprokkis menossa. Hitaasti mutta varmasti. :) Toistakymmentä senttiä vielä lisää niin sitten alkaa olla sitä mitä haluan! Itselläni on aina ollut lyhyt tukka muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, ja vasta oikeastaan 15 vuotiaana aloin hiuksiani kasvattaa.....kunnes... taas siinä muutaman vuoden päästä pistin lyhyeksi. Ja taas alkoi kasvatus. Ja sitten myöhemmin otsatukan kasvatus (tasoitusta) pois. Eli siis muutaman vuoden vasta olen todenteolla hiuksiini pituutta yrittänyt kiltisti kasvatella. Suurimman osan elämästäni lyhyessä tukassa vietettyäni on vaikea sisäistää että mun hiuksethan on jo oikeasti pitkät! Takaisin lyhyeen tukkaan en enää palaisi!

1 kommentti:

Elisabeth kirjoitti...

Saat haasteen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...