tiistai 4. lokakuuta 2011

Shhh...

Pientä hiljaiseloa on ollut täällä muutaman päivän ajan; yksinkertaisesti siksi, että tuntuu että on niin kamalasti kaikkea ettei ennätä mihinkään keskittymään. Viime viikolle kaavailemani fimopostaus tosiaan väkisinkin jäi, ja nyt toivon että uusia fimoja saapuisi pian, jotta saan hieman kuvamateriaalia..

Posti on muistellut vähän yksi jos toinen päivä kaikella kivalla, tänään postitäti toi tällaiset epämääräisen näköiset niput:


Vielä en sen koommin esittele postin tuomia, on nimittäin tullut kamalasti kaikenlaista kivaa, että ei tule mitään jos jokaisen pussin ja purnukan esittelen. Hieman on tullut järjesteltyä myös noita vanhempia "varastoja" uuteen uskoon kun posti toi säilytystarvettakin ym. Osa uutuuksista tosiaan on mennyt "arvontavarastoon", hieman olen arvontaa suunnitellut tuonne marras-joulukuun vaihteelle.

Kiva huomata että lukijoita on taas tullut lisää. Iso ilo että kynsihöpinöilleni löytyy lukijoita! :) Toivottavasti viihdytte jatkossakin!

2 kommenttia:

Mardy kirjoitti...

Moi! Ihmettelinkin että mihin sie oot hävinny kun ei moneen päivään ilmestynyt tänne uutta postausta :) Täytyy käydä tsekkaamas mitä sulla on myynnissä. Kivaa päivää kaikille! -Mardy

Sonja kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...