tiistai 29. marraskuuta 2011

China Glazen glitterit kotiutuivat

MiMaxin tilaus tulla tupsahti taas normaaliin tapaansa nopeasti. Pakkauksista kuoriutui, ei vain aluksi hinkuamani yksi China Glazen lakka, vaan kaksi lakkaa.


Ehdottomasti huomioni herätti uudesta Eye Candy 3-D glitter -kokoelmasta upea, talvisen taikamainen ja kylmänsävyinen Lorelei's Tiara. Lakka on livenä yhtä hurmaava kuin mitä sen odotinkin googlettelujen ja swatchien perusteella olevan.Toinen lakoista on Blonde Bombshell, joka on hyvä vaihtoehto kultaiselle glitterlakalle jokaisen kullasta hurmaantuneen kaappiin. Ei sinänsä mikään yllättävä lakka, mutta upea! Kannatti siis ehdottomasti tehdä tämäkin hankinta.


Lisäksi tilasin pikkupurkin primeria geeleille; ajattelin noista Rion geelien jämistä tosiaan tässä tekaista kynnet.. Voipa olla että allergiareaktio taas pukkaa päälle, mutta katsotaan miten käy!Mukaan oli laitettu myös extraa; 3D-kuviomuotti rakennekynsille. Kuviomuottia voi käyttää yhdessä varsinaisten tarramuottien kanssa (eli rakennekynnet ilman tippejä). Odotan mielenkiinnolla tämän käyttöä!Kuviomuotista leikattu pala laitetaan siis suoraan tarramuotin päälle (kärkiin, ennen geelejä), jonka jälkeen kynnet geelataan normaalisti (tässä tapauksessa täysin kirkas geeli lienee paras jotta muotin kuvio erottuu selvästi). Kuviomuotti poistetaan kynnen alta tarramuotin poiston yhteydessä, ja kuviota voi halutessaan korostaa alapuolelta värillisellä geelillä tai kynsilakalla. Ja geelin sijaan siis toki voi käyttää myös akryylia.

1 kommentti:

Mirja kirjoitti...

Mullekki on tulossa toi Lorelei's tiara :) lisäksi tulee Marry A Miilionaire ja Techno (joka ei siis kuulu tohon kokoelmaan). Vähän riistäyty näpeistä tää homma ku tilasin vielä yhden xl-laatanki :) Nooh, kerran kuussa saa repäistä :D

Mulle taitais olla tuo sun kaupantekijäinen ihan turha... on omat kynnet niin hyvän mittaiset jo (kiitos sun myymien geelien) ettei tulis mieleenkään laittaa muuta kuin omiin kynsiin geelit :) Mutta aika jännältä näyttää tuo kalvo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...