lauantai 12. marraskuuta 2011

Golden Gucci

Innostuin toissailtana kokeilemaan noita uusia koko kynnen kultapohjaisia Gucci-tarroja. Pakko sanoa että olen myyty. En ole itseasiassa ikinä kokeillut koko kynnen tarroja. Ekakertalaiselta onnistui yllättävän hyvin. Lakat pois kynsistä ja buffatulle pohjalle tarrat ja lakka päälle. Ovat vieläpä kestäneet täysin moitteettomina, enkä ajatellut poistaa ennenkuin muutoksia tapahtuu. Katsotaan kuinka pitkälle näillä päästään! :) Näitä on kyllä melkein pakko tilata lisää. Olen ihan höpönä muutenkin jos onnistun jostain bongaamaan designer-kynsikoristeita.. odottamassa käyttöä tuolla olisi muitakin designer juttuja. Ah!


Muiden puheiden perusteella olen ollut vähän epäluuloinen koko kynnen tarroja kohtaan, mutta tämän kokemuksen jälkeen käytän näitä jatkossakin. Tuolla olisi vaikka mitä kivoja odottamassa... Yllättävän hyvin tuo tarra antaa myös ns. venyttää, eli saa rypyttä istumaan kynnelle.

Noita koko kynnen tarroja on tuolla myyntisivullakin, ja lisäsin sinne muutamia uusia juttuja, mm. koristerasioita ja -hyrriä.

Ja 150 lukijaa bloggerin kautta tuli näemmä juuri täyteen! Lukijoita toki on näemmä Bloglovinin ja Blogilistankin kautta, mietin tässä kovasti miten myös sitä kautta blogiani lukevat saisi mukaan arvonnan osallistujiksi (arvonta siis tulossa kuun vaihteen nurkilla).. Arvonnan osallistujia on helpompi ns. "kontrolloida" jos ehtona on bloggerin kautta seuraaminen, lukijat kun voi tarvittaessa sieltä tarkistaa. Kuka tahansa siis periaatteessa on tervetullut osallistumaan arvointoihini, mutta pääpointtina on kuitenkin lukijoiden ilahduttaminen ja mielellään sitä välttäisi ns. onnenonkijat jotka etsivät ilmaista kamaa ja joiden vuoksi arvonnan palkinto voi mennä sivu suun sellaiselta joka oikeasti seuraa blogiani. Hmmhmm... Joka tapauksessa arvonta on tulossa ja jaossa on 3 palkintoa, eli yhden sijaan kolme saa jotain uutta kynsikivaa itselleen! Luvassa on monen sorttisia kynsikoristeita sekä välineitä.

6 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Kivat kynnet :)
Itseä mietityttää vain, että miten nuo pysyvät?

Kiva kun arvonta tulee, ja on jopa kolme palkintoa!

Maryah kirjoitti...

Rose:
Tosiaan pari päivää jo kestänyt yhden lakkakerroksen kanssa ihan moitteettomasti. Tismalleen samassa kunnossa ovat vielä kuin heti niiden laiton jälkeen. Edes reunoista eivät ole menneet miksikään. Aika stydin oloiset tarrat. En tiedä miten kestävät lakkauksien päällä, mutta ihan lakkaamattomalle luonnonkynnelle nuo on kehotettu laittaa.

Paketissa luvataan että kestävät 11 päivää. Ajattelin tässä lisätä yhden kerroksen lakkaa ihan vain varmistaakseni keston; edessä kun on vielä siivoukset, saunomiset ja akvaarion huollot...eli rääkille joutuu vielä tässä parin päivän sisään. Postailen kyllä miten hyvin ovat kestäneet. Toistaiseksi luotto on aika kova.

Mardy kirjoitti...

Moi!
Upeesti onnistunut tarran laittaminen, ei näy lainkaan ryppyjä tai kohoumia. Luuletko että tarrat pysyis myös geelikynnen päällä vai arveletko että nimenomaan buffaus auttaa tarroja kiinnittymään hyvin kynnelle?
Jos tarrat tosiaan muutaman lakkauksen avulla pysyy kynsissä hyvänä 11 päivää, täytyy todeta että ovat kyllä laadukkaita.
Mie jään odotteleen arvontaa; huippua että on kolmelle luvassa palkinto :)
-Mardy

Maryah kirjoitti...

Mardy:
Voihan sitä geelin pintaakin kevyesti buffata.. Voihan sen pinnan sitten geelata uudestaan kevyesti tarrojen poiston jälkeen. Mutta kuvittelisin että pysyisi kyllä geelinkin päällä (tietysti lakkaa vielä päälle) olettaen tietysi että geelipinta on tasainen, mutta kannattaa varmaan rasva poistella ainakin (esim. cleanserilla jota käytetään geelauksien yhteydessä).

Anniina kirjoitti...

Mistä oot tilannu nää ?=)

Maryah kirjoitti...

Anniina:
Ulkomailta Ebayn kautta tilailin isomman kasan. :) Noita oli tuolla myyntisivullakin myynnissä.. Yksi "ylimääräinen" on vielä tuolla jos kiinostaa, otin vaan aiemmin jo tuolta myyntisivulta pois nuo Guccit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...