sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ei mennyt niinkuin Strömsössä...

Laitoin tuossa toissailtana kokeiluun MiMaxilta saadun Arctic Tides -folion. No, ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä kuten sanottu... Foliossa ei siis suinkaan ole mitään vikaa, se on todella kaunis, mutta kyse oli lakka- ja ajatuskämmistä.

Folion laittaminen sujui normaaliin tapaansa, mutta Mavalan pikakuivattava ei ehkä ollut paras ratkaisu pintaan, minkä lisäksi ajatus hopeisten lumihiutale-tarrojen lisäämisestä ei ehkä ollut paras mahdollinen. Nämä olisi voinut jättää kyllä julkaisematta, mutta julkaistakoon nyt sitten..Folion hopeinen hologramikuvio on todella ovela ja kaunis, valitettavasti tuo lakka hieman tahtoo himmentää efektiä... mutta näemmä vallan riittävästi kuitenkin jäi näkymään, hani kun jaksoi ihmetellä tuota holo-efektiä moneen kertaan. Harmikseni nuo hopeiset lumihiutale-tarrat eivät oikein erotu kynsistä. Täytynee pistää lisää tarroja tilaukseen kun kynsiin hujahti niitä niin paljon... (Folio ja tarrat molemmat siis MiMaxilta). Kokeiltavana tuolla olisi vielä pari foliota jotka eivät ole vielä päässeet käyttöön ollenkaan.

Perjantaina kipaistiin Kicksissä, ja sattuipa sopivasti olemaan hyllyssä pitkään kuolaamani China Glazen Ruby Pumps -lakka mikä nyt ei ole mikään uutuus mutta nyt vasta tuli se hankittua. Äärettömän kaunis punainen! Veikkaanpa että lähipäivinä pääsee kynsiin...

China Glaze - Ruby Pumps (Wizard of Ooh Ahz -collection)

Myyntisivulle tuli muuten lisättyä taas muutama koristehyrrä...

4 kommenttia:

juuli kirjoitti...

lueskelin noita vanhempia postauksia, ja sulla on ilmeisesti (ollut) käytössä jt cosmeticsin geelejä ? haluisitko kertoo niistä vähän, onko ostamisen arvoisia ? :) olisin siis tilaamassa tuollaista aloituspakettia

Maryah kirjoitti...

pulla:
Juu tosiaan olen sieltä aiemmin tilaillut viimeksi käyttämäni geelit ja tykkäsin ihan hirveästi. Ovat siis tuollaiset monivaihegeelit, eli pohjageeli, rakennus/muotoilugeeli ja top gel. Tykkäsin tosi kovasti, mutta allergisoiduin (eikä ole vielä tullut hankittua noita hypoallergeenisia geelejä). Aika vähillä viilailuilla pääsi, ja geeli oli helppo myös viilata pois ihan perinteisellä viilallakin. Ja kestivät hyvin. Ovat todella ohuita geelejä, eli se voi aluksi vähän haastaa etenkin jos tekee muoteilla kynsiä. Mutta siis itse pidin todella todella paljon ja oikein harmitti kun piti geeleistä luopua. Tällainen on siis oma kokemukseni noista geeleistä.

Käsittääkseni MiMax ainakin myy samoja geelejä. http://www.mimax.fi/geelituotteet-uvgeelit-rose-nails-c-32_62_119.html

Lilli kirjoitti...

Ohanathan noi kynnet on! Hieno tuo viiminen kuva. Otikko ite vai netistä? (:

Maryah kirjoitti...

Lilli:
:) Itse otettu. Mainitsen kuvien yhteydessä jos on kuva lainattu muualta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...