maanantai 28. marraskuuta 2011

Överikynsiä

Innostuin eilen väkertelemään muutaman överikynnen. Paljon tuli käytettyä mikrohelminauhaa ja strasseja. Pariin kynteen pääsi pohjalle kalvoa (tiikeri ja snake skin). Hieman erikoisempaa muotoakin osaan kynsistä tuli. Punaiset ja käärmeennahka-kuvioiset (joissa reunassa myös glitter dustia) mallit ehkä joku päivä omiin kynsiinikin eksyvät.11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä kuvankäsittelyohjelma sulla on et saat noit tollasii kollaasikuvia? ja minkä pohjan päällä sä kuvaat ku on niin hyvän neutraali toi tausta..?

Maryah kirjoitti...

Musta nää kuvat on ihan kamalia. :D Ei oo oikeen ollut jaksamista panostaa kuvaamiseen tarpeeksi.

Ja siinäpä se, ei ole mitään varsinaista kuvankäsittelyohjelmaa käytössä (pitäisi kyllä käyttää). Vakiohjelmilla leikkaa-liimaa-askartele-säädä -tyyliin..

Jossei muuta ole käytettävissä niin valkoinen paperi on näppärä taustalla. Senhän saa nätisti taipumaan ilman taitoksia, joten esim. kynsilakkapurkkejakin kun kuvaa, toimii tuo näppäränä taustana/pohjana.

Olisihan tuolla tuo kuvausboxi, mutta vielä en ole ennättänyt sen kanssa kuvaamiseen perehtymään. Tarvisi noita valoja olla lisää että toimisi ihan niinkuin pitää. Oikea ja riittävä valaistus yleensäkin on a ja o kuvailuissa (ja mulla ei juuri ole asianmukaista kunnollista valonlähdettä).

Kuvausboxeja muuten saa edullisesti Ebayn kautta! :)

Peppi kirjoitti...

Oooooh! ♥ Aika upeita täytyy sanoa ;)

Muhmu kirjoitti...

Ihan mieletömän upeita nuo kynnet! <3

Mirja kirjoitti...

Tosi upeita! Tykkäsin eniten tosta erikoisen mallisesta punaisesta. Voi että, oot nähny vaivaa näitä tehdessäs :)

Siri kirjoitti...

Upeita kaikki! :)

MiMu kirjoitti...

Oi että, tosi kivoja noi (:

Kauneuden koekaniini kirjoitti...

En ymmärrä sitten yhtään miten näitä tehdään mutta on kyllä upeita :D

Mikä on kuvausboxi?

T: Dumbass :D

Maryah kirjoitti...

Jenni: En tiedä mikä se oikeaoppinen nimitys on.. kuitenkin laatikko jossa voi kuvata vaikka esineitä.. Monesti läpikuultavia niin että valot voi ohjata ulkoapäin ja kuvattava esine saa tasaisesti valoa ja taustan saa neutraaliksi. Googlen kuvahakuun kun laittaa "photo lighting box" niin saa vähän käsitystä mistä puhutaan. :)

Yue kirjoitti...

Vau... Upeita... Ja tosi omaperäisiä. Tykkään eniten varmaan tuosta hopeisesta kynnestä. ♥ Mistä kynnet siis on tehty?

Maryah kirjoitti...

Kissa:
Kiitos. :) Tipeistä on lyhennetty ja muotoiltu. Kynsileikkurilla on helppo leikelle erikoisempiakin muotoja kynsiin. Koristelussa käytetty on lakkoja, folioita, mikrohelminauhaa, glitterdustia, strasseja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...