keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Purple bling

Näissä kynsissä pohjalla on China Glazen Urban Night -lakka (luumun värinen). Vinomanikyyrin tein folion kanssa (magenta) ja lisäilin kynsiin isoja ja pieniä strasseja. Strasseja kului sen 106 kappaletta.

Lakka Ihanat kynnet, folio MiMax, isot tarrastrassit Tiimari.
Viime aikoina on hinku geelikynsiin ollut hirmuinen. Omat kynnet eivät kestä kauaa pidempinä ja muutoinkin geelien kanssa taiteilu on kivaa, joten kovasti kutkuttaa ajatus taas geeleistä. Ajattelin että pistän tilaukseen uuden primerin ja kokeilen noita Rion rakennegeelien jämiä, katsotaan onko mitään eroa... Saanee varautua taas allergianapein ja voitein. Tarkoitushan siis on jossain välissä tilata noita LCN:n Brisa -geelejä jenkeistä kun Suomesta niitä ei saa kuin ammattilaiset.

Tuntuu muuten hassulta, että ensi viikolla vaihtuu jo kuukausi, ja tuntuu että talvesta ei ole tietoakaan. Lämminhän tuo tuleva talvi kuulema tulee olemaan, mutta vaikka inhoan hirmuisia pakkasia ja liukastelua, hieman kyllä kaipaisin lunta valostuttamaan ja toivon että talvesta ei tulisi sellainen onneton loskatalvi. Odotan sitä jännää tunnetta, kun tulee oikeat todelliset ensilumet... Se tuntuu kuin taialta, kun taivaalta sataa ensimmäistä kertaa talven valkoiset lumihiutaleet.

3 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Onpa blingbling kynnet, kivat! :)
Täällä oli lunta maassa ihan kivastikkin, mutta tänään suli pois. :(

Lilli kirjoitti...

Tosi bling bling kynnet :) hienot. Ihana lakka toi China Glazen Urban Night. :) <3<3! Täälläkin oli lunta maassa, mutta on puoliksi sulanut pois ja nhyt on liukasta, ihmiset kaatuilee tämän tästä.

Anonyymi kirjoitti...

oi miten söpöt! :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...