sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Nabi -lakat testissä

Uudet Nabin lakkani pääsivät tuossa taannoin testiin, aiemmin jo hieman kokeilinkin lakkoja mutta en malttanut niistä postailla ennenkun pääsin kunnolla lakkaukset toteuttamaan (Nabin sivuilla muuten on muuten kaikista lakoista hienot mallit, linkki edellä). Nämä lakat sain Ihanat kynnet -verkkokaupasta.

New Black Glitter (119) -glitterlakka jo yhdellä kerroksella antoi glitteristä huolimatta riittävän ja neutraalin ja tyylikkään lookin. Kolme kerrosta sitä kuitenkin kynsiini loppujen lopulta pääsi (kuvat hieman eri valaistuksissa, taas vähän 2-laatua, pahoittelut):


Neon Hot Orange (77) on mahtavan intensiivinen, värikylläinen ja hieman matta oranssi. Tässäkin lakassa yksi kerros olisi riittänyt, mutta kahdella kerroksella päästiin ideaalimpaan ja tasaisempan lopputulokseen:Molemmat lakat miellyttivät, helposti levittyivät. Haju on alussa melko voimakas, mutta ei ainakaan itseäni mitenkään häiritse; haju haihtuu kyllä. Hinnalla eivät ole lakat alkuunsakaan pilattu (5,50€ Ihanat kynnet -verkkokaupassa). Näitä taidankin kotiuttaa muutaman lisää! :)

4 kommenttia:

-Caramel- kirjoitti...

Wauh että toi oranssi on mahtavan värinen! Me like :D

Anonyymi kirjoitti...

toi oranssi on kyl herkullinen :> näyttää hmm.appelsiinilta :D

Ellinoora kirjoitti...

Nabin lakkoja saa myös jeans.fi sivustolta :)

Maryah kirjoitti...

ELLIII: Kiitos vinkistä. Itse hankin pääasiassa tuotteet yhteistyökumppaneiden verkkokaupoista, mutta pitihän käydä kurkkaamassa tuokin ja muille tietysti hyvänä vinkkinä. :) Hyvä valikoima näyttää olevan ja voi noita muitakin tuotteita, ihania! :D Houkutus iski! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...