tiistai 31. tammikuuta 2012

Pretty.fi:stä uutta

On jäänyt ihan tyystin esittelemättä Pretty.fi:stä taannoin tilatut tuotteet. Itseasiassa parinkin pikkutilauksen verran.

Aiemmin pistin tilaukseen Rimmelin peitepuikkoa (hyvä ja edullinen tuote... nyt vain vahingossa tietysti tilasin väärän sävyn),  Biozellin kuivashampoon (osoittautunut hyväksi mutta silti suuremmat pisteet menee aiemmin käyttämälleni Schwarzkopf got2b rockin' it -kuivashampoolle), kynsitarroja, water decalseja sekä Sally Hansenin nailgrowth miracle -setin, josta löytyy pidempiä kynsiä lupaileva vahvistaja sekä kuorintavoide käsille."Ainutlaatuinen proteiinikoostumus auttaa kynsiesi kasvua - saat näkyvästi pidemmät kynnet viidessä päivässä. Soijaproteiini sitoo kosteutta, keratiini vahvistaa kynsiäsi ja estää halkeilua. Kollageeni ja monivitamiinit aktivoivat luonnollista kasvuprosessia."  

Vahvistaja vaikutti heti hyvältä tuotteelta. Tämä teki heti kynsille hyvää, joskin viime aikoina olen lipsunut tämän käytöstä; tätä kun tulisi käyttää joka toinen päivä. Omat kynnet ovat joutuneet taas koville töissä enkä ole tätä käyttänyt nyt viime hetkinä enkä vaihdellut lakkauksia, sillä iho on nyt niin arassa kunnossa että koitan vielä hetken välttää kynsilakanpoistoaineen käyttöä. Mutta hankinnan väärti tämä tuote! Käsille tarkoitettua kuorinta-ainetta ei jemmoistani ole aiemmin löytynytkään, joten samassa paketissa toinen kiva tuote tuli ihan tarpeeseen.Herkkää pitsikuviota kynsitarroina sekä water decalseja.


Toisen tilauksen tein tuossa myöhemmin, ja sieltä paljastui......

Saffronin lilavoittoinen glitterlakka (lakka ihan kunnossa vaikka kuvassa näyttää siltä että on jämähtänyt),
huulivoide, Wet n Wild:n peitepuikko (ei hakkaa kyllä tuota em. Rimmeliä; Rimmel kestää ja peittää paremmin),
sekä Calvin Kleinin Splendid Glaze quick dry -päällyslakka.


Calvin Klein splendid glaze quick dry -päällyslakka
Ihan huippu! Kauniis kiilto!
Korkki on hauskasti kaksiosainen: päällä on isompi korkki ja alla pienempi, näppärämpi varsinainen korkki.Hieman on kertynyt muutakin, Jyväskylässä tuli toissa viikonloppuna piipahdettua ja Lauran (käykääpäs muuten äänestämässä lakkauskisan mieluisinta!) kanssa tehtiin pienet vaihtokaupat osasta geelejä ym. kynsitarvikkeita joista luovuin; Lauralta sain vaihdossa Efin Intuition -shaveriin kasan uusia teriä (joita itseasiassa olikin tarkoitus tilata lisää) ja KC Professionalin Colormask värihoidon hiuksille (Sävy Pepper, punainen siis on, mutta punainen myöhemmin tukasta onkin kai tulossa).

Tuo Efin shaver on kyllä jäänyt kylppäriini pysyäkseen. Laura hieman valitteli että kuivattaa ihoa, mutta itselläni ei ainakaan sitä ongelmaa ole ollut; joudun talvikuivaa ihoani kuitenkin lähes joka päivä rasvailemaan (ja onhan se nyt muutenkin hyvä kosteuttaa ihoa). Sheivaustulos on aina ollut hyvä ja sheivaaminen nopeaa.Äiti <3 muisti myös mm. kassillisella tuotteita, huih: Tulossa on kyllä taas lakkailuita ja koristeluita kunhan tuo iho sormissa on paremmalla tolalla, on nimittäin tosiaan nyt kuivat ja todella arat ja ajatuskin kynsilakanpoistoaineen käytöstä kammottaa (kirvelee!).

Blogin sivupalkissa ollut kyselykin kilpailuista ja arvonnoista päättyi taannoin, ja aika tasainen oli lopputulos. Eli yhtälailla toivottiin sekä arvontaa että lakkauskilpailua. Seuraavaksi kuitenkin on luvassa lakkauskilpailu, sen jälkeen sitten taas arvontaa. Lakkauskisan tuleva palkintokin alkaa olla pikkuhiljaa kasassa: geelikynsien aloituspaketti (ilman uv-uunia). Lakkauskilpailun ajattelin pitää selvästi keväämmällä, nyt hieman pitää kiirettä kuten pienestä hiljaisuudesta on ehkä voinut päätellä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...