torstai 30. kesäkuuta 2011

Foliokoristelu

Innostuin pitkästä aikaa käymään folioiden kimppuun. Vaihtoehdoista päädyin sateenkaaren väreissä kauniisti loistavaan MiMaxilta ostettuun Rainbow Swirl -siirtofioon. Lisäksi käytin kynsiin strasseja (laskeskelin että niitä meni noin 70kpl) ja tarroja. Tykästyin kovasti, ja ovat luonnossa kyllä todella näyttävät ja kauniit.

Mitäs pidätte?


Klikkaa kuvat suuremmiksi!Foliokoristelua ei kannata alkaa puuhailemaan kiireessä, sillä sen kanssa pitää olla maltillinen. Erikoisliima, jolla folio kiinnitetään, leviteään lakan lailla kynnelle.. MUTTA.. Valkoisen liiman tulee muuttua kynsillä kirkkaaksi ennen kuin folion voi kiinnittää kynsiin. Jos kiinnityksen kanssa on liian hätäinen, on taattua että foliokoristelu ei onnistu. Jos folion kiinnitys ei ihan täysin mene nappiin, voi kiinnittyneen folion päälle levittää uuden kerroksen liimaa ja foliota.

Tarvitset foliota, folioille tarkoitettua erikoisliimaa sekä
työvälineen jossa on pehmeähkö mutta jämäkkä pää;
tähän sopii vallan hyvin vanupuikko.
Lisäksi päälle kirkasta lakkaa suojaamaan folio.

Rainbow Swirl siirtofolio, 4,95€ MiMax.
Liima MiMaxilla maksaa 4,95€.

Liiman muututtua kynnellä valkoisesta kirkkaaksi voidaan kiinnittää folio.
Hyvä apuväline tähän on vanupuikko. Työskentely on helpompaa, jos olet
jo leikannut valmiiksi sopivan kokoisia pienempiä palasia kynsille.
Foliopalan reuna asetetaan kynnen tyveen, josta se kevyesti lasketaan koko kynnelle.
Folion "silittely" aloitetaan myös kynnen tyvestä, ja siitä koko pituudelle ja sivuille.

4 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Ou WAU!!!! Tosi mageet!!! Oli myös kiva kun teit tuton tosta. En meinaan oo ite koskaan aikaisemmin tuota folio juttua kokeillut, nyt ehkä uskaltaisinkin. Joten ehkäpä pitäis tehä taas tilausta. Tiedäks onko Cesarsilla noita folioita? (en suinkaan oo taas laiska, voisinhan mä ihan ite käydä sen tarkistamassakin...) Ai niin millä ton folion saa pois? Ihan tava kynsilakan poistoaineellako?

Laura kirjoitti...

wau! En tiedä johtuuko se tästä nestehukasta vai mistä mutta ekana tuli mieleen se, miltä öljy näyttää veteen sekoitettuna :D Ei ehkä kuulosta kovin imartelevalta mutta mun mielestä siinä on aika hieno efekti :)

t. Sairaslomalainen :/

Maryah kirjoitti...

Mirja:
Kiitos! :)
Cesarsilta löytyi tämmöisiä http://www.cesarsshop.fi/koristelutuotteet-koristelufoliot-c-55_100.html Ei liene ihan samanlaisia kun lakalla tulee kiinni. Mutta kannattaa MiMaxilta katsoa, on paljon valinnan varaa ja edullisia ovat. Rullasta tekee monet kerrat. :) Ihan normaalisti lähtee kynsilakanpoistoaineen kanssa pois, todella helposti.

Laura:
Ihan totta mitä tuosta öljystä sanoit, ei tullutkaan mieleen! Ihan samalta näyttää! :D
Voi koita nyt tankata nesteitä urakalla ja lepäillä, kurkkasinkin blogistasi että ei olla ihan parhaissa voimissa siellä. :( Tervehtymisiä!

Laura kirjoitti...

joo täällä on mennyt vichyä jo sen verran, ettei oikein enää edes maistuisi! mutta paremmalla tolalla ollaan jo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...