perjantai 30. syyskuuta 2011

Uutta kynsidekoilua

Tässä pienesti tuunatut kynnet, pohjalla aiemmin esitellyt CG in the City -lakkailut. Tuo lakka on kyllä erittäin sopiva syksyyn ja talveen.

Mustaa koristeteippiä ja neliön malliset strassitHieman noissa koristeteipeissä tympäisee se, että aina tuo väri onnistuu jotenkin lähtemään osittain kun lisäilen kirkasta lakkaa päälle (oli se sitten mitä tahansa kirkasta) eikä teipit tahdo kestää kynsissä kovin kauaa... En ole mikään koristeteippien fani, mutta tulipahan niitäkin sitten Ebaysta lisää tilailtua.

Odottelen tässä vielä suurinta osaa Ebayn kautta tilatuista kynsi- ja ripsitarpeista mitä pitäisi postin lähiaikoina luukusta tipauttaa... osan tosiaan pistän myyntiin tänne, edullisesti. Tulossa on pääasiassa kaikensorttisia koristeita mutta lisäksi myös siveltimiä, tekoripsiä, dottingtooleja ja jollei kaverit vie kaikkia, niin myös mallikiekkoja... Postaan kaikki myytävät blogiin sitten kun olen ennättänyt kaiken saada. Osahan siis tulee itselleni, osa suunnittelilla olevaan arvontaan ja osan sitten laitan tänne myyntiin.

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihanat kynnet :)) Mullakin on toi ongelma, et ei toi koristeteippi tahdo pysyä.. alkaa rullaantuu päivän jälkeen molemmista päistä :(

Rose kirjoitti...

Ihanat kynnet, tuo lakka on vain niin ihanan värinen! :)

Jonna kirjoitti...

On tosi nätit kynnet kyllä =)
Mulla pysy koristeteippi melkein viikon hyvin, ainakin viisi päivää :o

Maryah kirjoitti...

Kiitos taas kommenteista! :)

Taitaa tosiaan nuo teipit kestää paremmin jos lakkailee runsaat kerrokset päälle... Tosi paljon tuntuu vaikuttavan myös pohja jolle teipin laittaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...