torstai 9. kesäkuuta 2011

Bling mix toes

Eilen tuli käytyä hanin kanssa pienellä juoksulenkillä (pikemminkin hölkkä), olipa kesän ensimmäinen kerta, ja jospa sitä tulisi käytyä lähes joka päivä. Mutta voi miten ihmisen kunto onkaan voinut mennä näin alas.. huhhuh! Tämä kesä voisi kyllä olla semmoinen kuntoilukesä. Pyöräkin odottaa kumien vaihtoa, josko ne saisi tänä viikonloppuna uusittua. Ajatus oli että pääsisi polkaisemaan pitkiä lenkkejä.

Tässä nyt tuoreimmat kesävarpaat, jotka hieman ovat jo päässet kärsimään.. Ensin sutaisin varpaani hanin kenkiin kun käytiin rantaa käpsyttelemässä, seuraavana päivänä pitikin sitten juosta lenkkareissa. No, jotain vielä on jäljellä ja vähän on fiksattu. :D

Ajatus lähti hanin uudesta paidasta. Lintu on aloituskohta, ja se olikin sitten oikeastaan ainoa johon jaksoin keskittyä sillä erää. Muut ovat jotain ihan muuta, mutta paidan hengessä mennään silti (nyt varmaan ihmettelette että millaisia paitoja se mies oikein käyttää.. hieno paita on, oikeasti... tosin ainoa laatuaan kaapissa). Nämä sandaaleihin sujautettavat pikkunakit kimaltelevat kauniisti auringossa! Saanevat olla viikonlopulle vielä nämä.Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...