tiistai 7. kesäkuuta 2011

Bowties, hearts and diamonds on pink

Hani toi Espanjan reissulta tuliaisiksi vaikka mitä, muun muassa kynsikoristeita, joista nyt pääsi kynsiin tämmöisiä 3d -tarrakaunokaisia:

3d tarroissa mm. rusetteja ja sydämiä joiden keskellä glitteriä.

Huolletut kynnet ennen koristelua.

Ja lopputulos. Kynsissä käytetty em. tarroja sekä kirkkaita strasseja.

Peukaloista tuli tällaiset.

Osa kynsikoristeista meni vahingossa matkaseuran osoitteeseen, joten niitä odotellessa ja näitä ihastellessa:

Strasseja ja edellä esitellyt
Strasseja strasseja strasseja.. nämä ovat itseliimautuvia (tarrapohja).

Ja iiiihana lasiviila ja söpöt pantterikuosiset pinsetit.

Tuli extempore tänään piipahdettua Vapaa Valinnassa kurkkaamassa poistoaleja, huh. Yhtä jos toista tarttui arvatenkin mukaan, mutta kynsi- ja kosmetiikkapuolelle kuuluvasti nämä pääsevät tänne esittelyn:


Ruby Kisses lakan oranssi sävy Orange u jealous

Delia Cosmeticsin Delia art decoration
lila koristelulakka, 33.

Setissä nelisivuinen viila (oranssi sivu myös viilauskäyttöön),
varpaiden erottajat aka. varvaskammat sekä pari lyhyttä
appelsiinipuutikkua.

Sitten kokeiluun pääsi Eveline Cosmeticsin Volume LipExtreme huulikiilto, jonka pitäisi "turvottaa" huulia 5:ssä minuutissa. En nyt tiedä tapahtuiko ainakaan järin suurta muutosta, mutta tuntui ainakin huulissa että jotain siellä tapahtuu. Huulikiilto tuntui ensin hieman kuumottavalta, sitten viileältä ja nipistelevältä. Jotain se siis teki. Hinta ainakin oli todella halpa ja värivaihtoehtoja oli monia. Sisältääpä se myös A-, C- ja E-vitamiineja, ja UVA sekä UVB -suojan.

Eveline Cosmetics Volume LipExtreme huulikiilto.

Eveline Cosmetics Volume LipExtreme huulikiilto, sävy 502.

Yksi "muu" on pakko mainita, nimittäin saunatuoksu joka tuoksuu SALMIAKILLE. Enpä ole ikinä missään törmännyt, tätä tulee tämä salmiakkihullu todennäköisesti rakastamaan. Pää uudelle bambusaunatyynylle ja salmiakkia tuoksuttelemaan!


4 kommenttia:

Shiny kirjoitti...

Voi kuinka ihana mies sulla onkaan kun noin ihania tuliaisia toi! Ja myös omat ostoksesi vaikuttat erittäin käyttökelpoisilta. Haluasin testata tota huulikiiltoa.

Maryah kirjoitti...

Taisi maksaa peräti jotain 4€ luokkaa tuo huulikiilto, joten ei ole niin suuri sijoitus että harmittaisi vaikka ei toimisikaan. Glossme.fi myi jotain vastaavanlaista 16€, tekisi mieli kokeilla sitäkin. :P

Anna kirjoitti...

Vau, aivan mahtavat kynnet! Onko ne siis tehty vaaleanpunaisilla tipeillä? Olen uusi lukijasi joten pahoittelut jos olet sen jo joskus kertonut. :)

Maryah kirjoitti...

Voi kiitos! :) Tipit on esitelty aiemmassa postauksessa (lienetkö jo sen löytänytkin), näistä MiMaxin tipeistä on kynnet rakennettu: http://www.mimax.fi/vaaleanpunaiset-kynsitipit-500-kpl-ranskalainen-p-966.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...