perjantai 24. kesäkuuta 2011

Turkoosit kesäkynnet

Yritin tämän postauksen heittää aamuksi ajoitettuna, mutta eipä sitten toiminut. No, tässä se kumminkin tulee. ;)

Tein toissailtana uudet geelaukset, tällä kertaa vaaleansinisillä MiMaxilta tilatuilla tipeillä. Hieman olisi pitänyt muotoa viilailla lisää, mutta ehtiipähän noita vielä fiksailla. Ihanan raikkaat kynnet mielestäni näistä tuli, vielä kun lisäilin geelauksiin vaaleansinistä glitterdustia, muuttuivat tipit enemmänkin turkoosin värisiksi. Kimaltavat vallan kauniisti auringossa.. valitettavasti kuvat eivät oikein ole edukseen. Pari kuvaa tuli napattua pihallakin, kun löysin pienen söpöläisen eksyneenä uima-altaan pohjalle.


Pienet sammakot, pienet sammakot, ne lystikkäitä on...

Vaaleansiniset tipit ja glitterdust MiMaxilta.
Edullisia ja kauniita!
Pian varmaan päivittelen kynsien lookkia lisäkoristeluilla.

Lähiaikoina pitäisi myös päivittää blogin lookia, sillä se on jäänyt varsin vähälle huomiolle.

8 kommenttia:

Jessica Rabbit kirjoitti...

Kauniita kynsiä :) Luin täältä blogistasi että käytät jt cosmeticsilta tilaamia geelejä, ovatko ne hyviä? Itse en ole uskaltanut kokeilla ja ajattelin kysyä ennekuin tilaan :)

Maryah kirjoitti...

Jesssica Rabbit:

Geelit on ihan ok. Voisin ostaa uudestaankin, hinta vain tuntuu suolaiselta (n.20€/purkki). Ihan selkeä ero on Rion geeleihin joita ensin käytin... Rion geelit olivat kovempia, nämä joustavampia.

Primer geeli on todella riittoisa (liurua kun on) ja päällysgeelistä tykkään kovasti (kaunis pinta, 1min kovetusaika, ei tahmaa). Hieman juoksevaa on tuo rakennusgeeli, siis ihan sopivaa, mutta pitää huomioida kynsiä tehdessä ettei geeli löydykin hetken päästä suuremmaksi osaksi kynnen toiselta laidalta. Toki juoksevammassa geelissä on se etunsa, että se jättää myös tasaisemman pinnan (jo ennen viilausta).

Purkit on hieman ärsyttävät, korkin väliin pääsee todella helposti geeliä ja kierteisiin, eikä näitä oikein viitsisi kuljetella ellei ole satavarma että pysyvät suorassa. Ja hieman kummastuttaa tuo valmistajan/merkin tietojen puuttuminen.

Mielipiteeni näistä geeleistä on aika neutraali. Ostan varmaan näitä lisää myöhemmin, mutta veikkaan että tulen kokeilemaan myös muita geelejä.

En tiedä auttoiko tämä yhtään? :D

Jessica Rabbit kirjoitti...

Auttoi kiitos, vastasit hyvin kattavasti. Juurikin tuota geelien koostumusta tarkoitin mutten älynnyt kysyä sitä oikein :D :)

Sanna kirjoitti...

Todella kauniit kynnet! :)

Maryah kirjoitti...

Voi kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana sammakko! ♥

pauliina kirjoitti...

kauan noi kynnet kestää? siis kuinka usein huollat niitä? ihania kynsi tavaroita sulla <3

Maryah kirjoitti...

Nyt kynsissä on tosiaan taukoa, etsin uutta ei-allergisoivaa geeliä... Nuo geelit kun oli, huolsin kynsiä 2-3vkon välein, kynteni kun kasvavat aika haipakkaa. Muutoin nuo geelit ainakin olivat todella hyvät, että joskus kuon huoltoväli ehti venyä, kestivät kyllä hyvin kynsissä.

Odotan ihan hullun lailla että pääsisin taas tekemään geelikynsiä! :) Niin koukkuun jäin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...