keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pink zebra goes shopping

Tämmöiset lakkaukset muuten oli varpaissa viimeksi (uusista huomenissa postaus):
Pohjavärinä Mavalan South Beach Pink 168
Mustat seeprakuviot Konadin mustalla ja laatalla m57.
Päällä hitusen Aden Cosmeticsin pinkkiä glitterlakkaa, joka
on ostettu parin muun saman merkin glitterlakan kanssa
Tampereen Naisday-tapahtumasta 2010.

Kävin kauhealla kiiruulla hakemassa eilen Vapaa Valinnasta kynsilakanpoistoainetta, jota en meinannut löytää en sitten millään, kiire kun oli ja hätäisesti yritin sitä hakea eikä osunut silmään niistä paikoista missä sen oletin olevan. Ystävällisen myyjän kanssa poistoaine löytyi, tarjolla toki oli vain Farmasin kynsilakanpoistoainetta. No, sitäpä nappasin sitten 4 pullon verran; kaksi Aloe Veraa ja 2 sitruunaa kun halpoja olivat (norm. 1,00€/pullo). Jos kynsilakanpoistoaine voi ikinä tuoksua kivalle, niin Aloe Vera menee hieman sinne suuntaan.

Farmasin kynsilakanpoistoaineet,
sitruuna ja Aloe Vera.

Farmasin kynsilakanpoistoaineissa on E-vitamiinia ja Farmasin sivujen mukaan (click click) myös lanoliinia. Nämä pitävät yllä kosteutta ja estävät kynsiä kellastumasta. Asetonista en mainintaa löytänyt, mutta myöhemmin paremmin tarkasteltuani äkkäsin dimethyl ketonen olevan yksi asetonin nimityksistä. Eli siis geelikynsille näitä ei pitäisi käyttää. Meneepä sitten varpaankynsien lakkojen poisteluihin, harmitti vain syötävästi kun asetoniton kynsilakanpoistoaine on ihan lopussa.

Nappasin euron poistohinnalla mukaani myös Casuellen pienen kynsitarvikesetin, josta löytyy pienet kynsisakset, kynsileikkuri, viila, pinsetit sekä kynsinauhatyönnin. Kaikki metallisia ja hauskan kesäisellä leppäkerttu-kuosilla.

3 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Taitaa olla tuo Vapaa valinta aika hyvä paikka noiden kynsitarvikkeiden ostoon, harmi kun täällä lohjalla ei semmoista ole. Taitaa lähinnä samantapainen olla Tarjoustalo tai Säästöpörssi... Mut mä löysin nyt yhen kivan kirpparin josta saan nyt ostettua tippejäkin :)
Niin ja kiertelin pöydät ihan silläsilmällä jos vaikka löytäisin lisää kivo servettejäkin, mut tällä kertaa ei tärpänny...

Maryah kirjoitti...

Sieltä löytyy ja Tokmannilta ym. montaa merkkiä, ja vähän muutakin halvempaa mutta varsin toimivaa.

Tuo on jo aikamoinen löytö että kirpparilla myydään tippejä, tulispa itellekin vastaan. ;)

MiMaxin verkkokauppaan kannattaa käydä tutustumassa!

Mirja kirjoitti...

Toi Kirppari on semmoinen jossa on uuttakin tavaraa, niin kuin tällä kyseisellä pöydällä. Kävin niitä tippejä kattomassa uudelleen tänään ja ne jäi sinne. Kokoja oli vain 5 :(, no kaikkee muuta kivaa sen sijaan ostin. Tokmannille pääsen käymään vasta syksymmällä kun mennään mun vanhempien luona käymään Savonlinnassa, mut täytyy käyttää sitten se käynti kunnolla hyväksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...